Gülsoy Otomotiv’den Nida Turizm’ toplamda 25 adet Mercedes araç

Gülsoy Otomotiv’den Nida Turizm’ toplamda 25 adet Mercedes araç

Mercedes Benz Türk bayilerinden Gülsoy Otomotiv, Nida Turizm’e toplamda 20 adet Mercedes Sprinter, 5 adet Mercedes Benz Vito teslimatı gerçekleştirdi.

Nida Turizm, Gülsoy Otomotiv ile yapılan işbirliği sonucu 2013 yılında filosuna katacağı 20 adet Mercedes-Benz Sprinter ve 5 adet Mercedes-Benz Vito araçların ilk 4 adedini Gülsoy Otomotiv Florya’ da yapılan teslimat töreni ile birlikte teslim aldı.

Teslimat törenine Nida Turizm ortaklarından Faruk Çalış ve Bekir Yılmaz, Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Sevim, Operasyon Yönetmeni Savaş Çalış ve Kalite Yönetmeni Merve Akyol Gülsoy Otomotiv’den ise Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Ebru Taşkın ve Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı Erkan Ayrancı katıldı.

2013 yılı başı itibari ile 5 yeni müşteri ile 200 adet araçlık servis hizmetini portföylerine kattıklarını söyleyen Nida Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Çalış, toplamda 1300 adet araçlık bir hizmet hacmine ulaştıklarını belirterek hedeflerinin 2014 yılı sonu itibari ile günlük 1800 araçla personel servis hizmeti vereceklerini ifade etti.

Filo'ya dahil edilen bu 4 adet araç ile özmal sayısının da 151 adete ulaştığını da ekleyen Faruk Çalış, hizmet anlayışlarında her zaman en üst çıtada hizmet vermeyi felsefe edindikleri için tercihlerinin bu sınıfta daima Mercedes olduğunun altını çizdi.

Araçların teslimatı Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Ebru Taşkın ve Hafif Ticari Araçlar Satış Danışmanı Erkan Ayrancı tarafından yapıldı. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.