Günaydın Nakliyatın tercihi yine Serin Treyler oldu

Günaydın Nakliyatın tercihi yine Serin Treyler oldu

Mobilya taşımacılığı sektörünün öncü firmalarından Günaydın Uluslararası Nakliyat, Serin ile 40 adetlik Optima Treyler yatırımına imza atarak filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Merkezi Kayseri’de bulunan ve Avrupa ülkelerine mobilya taşımacılığı yapan Günaydın Uluslararası Nakliyat, yatırımlarıyla 2014 yılına hızlı bir giriş yaparak Serin Treyler ile 40 adetlik Optima Treyler yatırımına imza attı. Bu işbirliği sayesinde Günaydın Nakliyat filosundaki araç sayısını 110 çıkarttı. 

Kaliteli taşımacılık kaliteli araçlarla yapılır

40 adetlik yatırımın 20 adetlik ilk partisini Serin Treyler merkez fabrikasında düzenlenen törenle teslim alan ve 2014’ün kendileri için bir yatırım yılı olacağını vurgulayan Günaydın Uluslar arası Nakliyat Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Günaydın 2014 yılındaki yatırım planlarının hazır olduğundan bahsetti. Bu yılın Günaydın Uluslar arası Nakliyat için yatırım yılı olacağını ifade eden Şükrü Günaydın, ilk yatırımları olan 40 adet araç yatırımında yine Serin’i tercih ettiklerini söyledi. Şükrü Günaydın, Günaydın Uluslararası Nakliyata göre kaliteli taşımacılığın kaliteli araçlarla yapıldığını belirtti. Günaydın, ‘’Filomuzdaki optima araçlarımızın geneli Serin Markasını taşıyor. Bu araçlarından çok memnunuz ve bunun için tercihimiz her zaman Serin’den yana olmuştur” dedi. 

Estetik tasarım ve kaliteli ürün bir arada

Tüm ürünlerin kendi segmentlerinde müşteriler tarafından tercih sebebi olması için estetik ve kalitenin bir arada olması gerektiğinin altını çizen Serin Treyler Genel Müdürü Recep Serin ise sektördeki tüm ürün gruplarındaki araçların kullanıcısına yük güvenliğin yanı sıra, yakıtın en önemli gider olduğu günümüzde, nakliyecilerin maliyetlerini düşürebilecek şekilde tasarlanması ve kaliteli bir ürün olması gerektiği inancında olduklarını söyledi. Bu yüzden tüm araçlarda olduğu gibi optima treylerinde de bu özelliklerin hepsini kapsayacak şekilde estektik bir tasarım ve kaliteli bir ürünü müşterilerin tercihine sunduklarını ifade etti. Serin, ‘’Kaliteye önem veren Günaydın Nakliyat yetkililerinin de bizi tercih etmelerinden dolayı kendilerine ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.