Gündüzler Nakliyat LOW-BED Filosu Kurdu

Gündüzler Nakliyat LOW-BED Filosu Kurdu

Kässbohrer,Gündüzler Turizm Nakliyat’a 10 adet araçtan oluşan low-bed filo teslimatı gerçekleştirdi.

2002 yılından bu yana Tırsan bünyesinde yer alan Kässbohrer tarafından Gündüzler Turizm Nakliyat’a, Tırsan Adapazarı fabrikasında düzenlenen törende 5 dingilli ve 4 dingilli toplam 10 adet uzayabilir Kässbohrer K.SLA5 ve K.SLA4 low-bed araç teslim edildi.Tırsan Düzce bayisi Hasmer Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen araçların teslimat törenine, Gündüzler Turizm Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Melih Gündüz, Tırsan Bayi Koordinatörü Aydın Temel, Hasmer Otomotiv Kamyon Satış Sorumlusu Burak Ödül ve Hasmer Otomotiv Tırsan Satış Temsilcisi Ahmet Aykut Turhan katıldı.

Gündüzler Turizm Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Melih Gündüzteslimat töreninde yaptığı açıklamada, “Platform yüksekliği 325 mm olan Kässbohrerlow-bed ler gabariye uygun taşıma yapmamıza olanak sağlarken emniyetide artırıyor.6 metreye kadar uzayabilen özel tasarımlı şasifarklı ebatlardaki ağır yüklerimizi güvenle ve kolayca taşımamızı sağlıyor. Tırsan’ın servis kalitesi ise seçimimizde belirleyici olan en önemli faktörlerden,” ifadelerini kullandı.

Merkezi Ankara olan Gündüzler Turizm Nakliyat,4x4 araç filo yönetim sistemi, binek, ticari ve özel amaçlı araçlarla opsiyonel filo araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Firma, son olarak yatırım yaptığı 10 adet Kässbohrer K.SLA5 ve K.SLA4 low-bed semi-treylerleri iş makineleri için lojistik hizmeti sağlamak üzere Ankara Büyükşehir Belediyesinin hizmetine verecektir.

Kässbohrer uzayabilir low-bed serisi, K.SLA, 3 ile 5 arasında değişen dingil sayısı ile ağır yük taşımacılığında güvenlik sunarken, hidrolik dümenleme sistemine sahip K.SLH serisi Kässbohrer low-bed’ler ise sekiz dingile kadar ulaşan tasarımlarıyla 130 tona kadar kapasitelerle en etkin manevra kabiliyetine sahiptirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.