Güney Yıldızı Petrol Filosuna 5 tane Otokar Tanker

Güney Yıldızı Petrol Filosuna 5 tane Otokar Tanker

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Güney Yıldızı Petrol’e 5 adet Tek Bölmeli Otokar ADR’li tanker semi-treyler teslim etti.

Türkiye’nin köklü geçmişe sahip petrol ve doğalgaz arama, sondaj, üretim ve petrol hizmetleri sunan kuruluşu Güney Yıldızı Petrol, tek Bölmeli ADR’li tanker semi-treyler alımında Otokar’ı tercih etti. 1000’den fazla çalışanı ile 3 kıtada ve 5 ülkede faaliyet gösteren Güney Yıldızı Petrol, 5 adet Otokar semi-treyler teslim aldı. Gerçekleştirilen teslim töreninde Güney Yıldızı Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Ecvet Sayer, Güney Yıldızı Petrol Genel Müdürü Fatih Güler, Güney Yıldızı Petrol Operasyonlar Genel Müdürü Nahit Aydın, Otokar Bayi Tan Oto Üst Düzey Yöneticileri, Otokar Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy ve Otokar Treyler Bölge Satış Yöneticisi Ali Güler hazır bulundu.

Güney Yıldızı Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Ecvet Sayer, “17 yıldır Türkiye’de petrol ve doğalgaz ile ilgili pek çok farklı hizmetler sunan kuruluşlardan biri olarak dünyanın farklı bölgelerinde faaliyet gösteriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz 5 adet Tek Bölmeli Otokar ADR’li tanker semi-treyler alımı ile filomuzu daha da güçlendirdiğimize inanıyoruz. Bu konuda deneyimli ve konusunda uzman bir iş ortağı ile çalışmanın verdiği güvenden duyduğumuz memnuniyeti de ifade etmek isterim. İşimiz gereği güvenlik ve hız önem teşkil ettiğinden, aldığımız treylerlerde çift boşaltım dolabının olmasının yanı sıra önden ve arkadan dolum ve boşaltım imkanına sahip olması bizim için tercih sebebi” dedi.

Teslimatla ilgili konuşan Otokar Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy “Türkiye’nin ilk ADR Sertifikalı tankerini üreten ve bu sınıfın Türkiye’deki öncüsü olan Otokar, dünya standartlarında üretim kalitesi ve yüksek teknolojisi ile fark yaratmayı ilke edinmiş bir şirket. Ciromuzun her sene yaklaşık yüzde 4’ünü Ar-Ge’ye ayırıyoruz. Her zaman müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda çalışmalar yürütüyor ve ürünlerimizi geliştiriyoruz. Bu anlamda Güney Yıldızı Petrol gibi alanında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin filoları için Otokar araçlarını tercih etmesi bizi memnun ediyor.” dedi.

 

guneyyildizipetrol_teslimat_2.jpg

 

untitled-1-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.