Gürsel Turizm servis taşımacılığını tüm dünyaya anlattı

Gürsel Turizm servis taşımacılığını tüm dünyaya anlattı

21-23 Nisan 2013 tarihleri arasında Roads and Transport Authority (RTA) tarafından düzenlenen 2013 Dubai Okul Taşımacılığı adlı konferansa Gürsel Turizm Yönetim Kurulu üyesi, Hürer Gündüz katıldı.

Roads and Transport Authority (RTA) tarafından düzenlenen ‘2013 Dubai Okul Taşımacılığı’ adlı konferansa, dünyanın dört bir tarafından okul taşımacılığı yapan firmaların yanı sıra yerel yöneticiler ile çeşitli bakanlık yetkilileri ve birçok kişi katıldı. Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz Amerika, Afrika, Çin, Suudi Arabistan ve Körfez ülkelerinden gelen okul taşımacılığı yapan firmalara, Eğitim Bakanlığı ve belediye yetkililerine

Türkiye’deki örnek ve model okul taşımacılığını anlattı. Türkiye‘de okul taşımacılığının dünyadaki örneklerine kıyasla çok ileri seviyede olduğunu, teknolojik bakımından da son derece ileride olduğu bütün katılımcılar tarafından onaylanarak, takdir edildi. Gürsel Turizm’in örnek ve model uygulamaları ile ilgili tüm ülkelerden gelen yetkililer sorular sordu ve bu uygulamaların kendi ülkelerinde yapılabilmesi için Gürsel Turizm‘den destek istediler.

Gürsel Turizm, Yurtdışında da Şube Açacak

Aynı zamanda konferansta Kadir Alper Birant katılımıyla fuar standı açılmış ve standımıza tüm dünya ülkelerinden oldukça yoğun talep gelmiştir ve yapılan ikili görüşmelerde diğer ülkelerden şube açılması konusunda teklifler aldı. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.