Gürsel Turizm’e 20 adet Mercedes Sprinter teslim edildi

Gürsel Turizm’e 20 adet Mercedes Sprinter teslim edildi

Gürsel Turizm filosunu büyütürken yine Mercedes’i tercih etti. Firma Mercedes Benz Bayii Koluman’dan Otomotiv’den aldığı 20 adet Sprinter aracı öğrenci taşımacılığında kullanacak.

Personel, Öğrenci Servisi, şehirlerarası yolcu taşımacılığı, VIP taşımacılığı ve şehirlerarası toplu taşımacılık gibi alanlarda müşterilerine hizmet veren Gürsel Turizm, filosuna 20 adet Mercedes Sprinter 16+1 araç aldı.

Mercedes Benz Bayii Koluman Otomotiv’in Samandıra’daki tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Birant, Gürsel Turizm Şirket Araçları Yöneticisi Umut Demircan, Gürsel Turizm Burkan Günay, Gürsel Turizm Şirket Araçları ve Özel Hizmet Yöneticisi Erhan Kılıç, Koluman Otomotiv İstanbul Bölge Müdürü Ali Saltık, Koluman Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serhat Karakale, Koluman Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Maltepe Showroom Müdürü Suat Sönmez katıldı.

Gürsel Turizm Mercedes ile yola devam dedi

Sprinter’ın şehiriçi öğrenci ve personel taşıma segmentinde önemli bir fark yarattığını belirten Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Birant, Gürsel Turizm olarak Sprinter’dan memnun olduğunu bunun yanı sıra müşteri olarak seyahat eden personel ve öğrencilerin de araçtan memnun olduğunu vurguladı. Birant “ Araçtaki konfor çok önemli. Şu anda çok net bir şekilde söyleyebilirim ki, hem süspansiyon anlamında, hem teknik donanım anlamında araca bindiğinizde minibüste olduğunuzu bile hissetmiyorsunuz. Özellikle yolcu taşımacılığında önem arz eden kapı sistemi başta olmak üzere donanım olarak şu anda mükemmeli yakaladık diyebilirim” şeklinde açıklama getirdi.

Gürsel Turizm ile çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Koluman Otomotiv İstanbul Bölge Müdürü Ali Saltık, araçların Gürsel Turizm’e hayırlı olması temennisinde bulundu. 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.