Hafif olan illede küçük olmak zorunda değil

Hafif olan illede küçük olmak zorunda değil

Sürekli gelişen tanıtım ve pazarlama sektöründe “Gezici İletişim Araçları” ile markalarını geniş kitlelere tanıtmak isteyen firmalara hizmet veren Mobil Tanıtım, Türkiye’nin En Hafif Çekicisine sahip ilk TIR Alderon’u üretti.

Türkiye’de ilk kez kamyonetten dönüştürülmüş hafif ticari sınıf çekicisiyle benzersiz bir görünüme sahip olan ALDERON, açılarak genişleyebilen 8 metre uzunluğundaki estetik ve teknolojik dorsesiyle de dikkat çekiyor.


Türkiye’de ilk!
İlk kez uygulanan bir sistem ile kamyon-kamyonet sınıfı araçlar garantilerine zarar verilmeden revizyona tabi tutularak çekiciye dönüştürülen araçlar ile faydalı yük ve hacim konusunda çok ciddi avantajlar sağlandığı belirtilirken, Avrupa ve Amerika’da var olan ancak bugüne kadar ülkemizde uygulanamamış bu sistemin hafif hacimli yük taşımacılığında ve özellikle de “event” sektöründe tercih edildiği bildirildi.


Avantajı çok, yakıt tüketimi az
Bakımı daha rahat ve genel giderleri çok daha düşük olan Alderon’un alıştığımız TIR’lara kıyaslandığında birçok avantajı beraberinde getireceği ifade edilirken sahip olduğu teknolojik donanım ve geniş hacmiyle TIR olarak anılan ağır sınıf araçlardan fazlasını sağlayacağı belirtiliyor. TIR’larla aynı hacimlerde dorse çekebilen ALDERON’un Türkiye’de ilk olan hafif ticari sınıf çekicisi, teknik olarak "kamyonet" sınıfında olduğu için şehir içi saat kısıtlamalarından etkilenmiyor. Ayrıca karayollarına TIR’lardan daha az basınç uyguluyor, çok daha az yakıt tüketiyor ve karbon salımı TIR’lardan daha az. Hafif ticari sınıf araçlarda optimum hacim sağlayan tek model olan Alderon’un bir diğer özelliği de 15 dk gibi çok kısa bir sürede etkinlik alanında hazır duruma gelebiliyor olması.


Bilindik etkinlik araçlarının çok ötesinde bir görüntü çizen ALDERON, çift kabinli oluşuyla sadece görsel açıdan fark yaratmakla kalmıyor, saha ekibinin de birlikte hareket etmesine olanak sağlayarak proje bütçelerine ciddi katkıda bulunuyor. İhtiyaç duyulan her tür teknolojik donanıma sahip
Klima, jeneratör, led aydınlatma, taze hava fanları, mini buzdolabı, 32" LCD ekrandan görüntü sistemi, güçlü ses sistemi, otomasyon, kapalı devre kayıt sistemi, yangın tüpleri, sağlık setleri, depolama dolapları gibi bir etkinlikte ihtiyaç duyulabilecek her tür teknolojik donanıma sahip Alderon, roadshow organizasyonları, sosyal sorumluluk faaliyetleri, sportif etkinlikler, üniversitelere yönelik aktiviteler, kampanya ve doğrudan satış aktiviteleri, ürün tattırma uygulamaları, miting aracı, mobil sahne gibi amaçlar için rahatlıkla kullanılabilecek. www.tasimacilar.com 06.09.2012 Saat:17:46