Hafif Ticarilere 10,5 Litre Çözümü

Hafif Ticarilere 10,5 Litre Çözümü

Mobil, 5 ve 7 litrelik ambalaj seçenekleriyle satılan Mobil Delvac Hafif Ticari Araç motor yağları ailesinin F 5W-30 versiyonunu yeni 10,5 litre hacimli ambalajıyla satışa sundu.

Mobil Delvac Hafif Ticari F 5W-30 10,5L, hafif ticari araçlar alanında önemli bir pazar payı bulunan Ford markası tarafından onaylanırken, 10 litreye kadar karter hacmine sahip diğer tüm araçlar için özel olarak geliştirildi. Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Münci Bilgiç, “Pazardaki talep doğrultusunda 10 litre karter hacmi olup, ihtiyaçlarını 5 veya 7 litrelik ambalajlardan gideren Ford veya diğer araç sahipleri için yepyeni bir çözüm sunuyoruz. Türkiye’de ürettiğimiz yeni Mobil Delvac Hafif Ticari F 5W-30 10,5L ile hafif ticari araç sürücüleri, ihtiyaçları olan ambalaj ölçüsüne artık Mobil kalitesinde ulaşabilecek” değerlendirmesinde bulundu.

Geniş ürün yelpazesiyle otomotivden endüstriyel yağlara kadar bir çok farklı alanda çözümler üreten dünyanın önde gelen madeni yağ üreticilerinden Mobil, Türkiye’de ilk kez 2018 yılında hafif ticari araçlar için pazara sunduğu Mobil Delvac Hafif Ticari Araç ürün serisine yeni bir üye ekledi. Ülkemizde 5 ve 7 litrelik ambalaj seçenekleriyle satılan Mobil Delvac Hafif Ticari Araç motor yağları ailesinin F 5W-30 versiyonu, yeni 10,5 litre hacimli ambalajıyla satışa sunuldu. Mobil Delvac Hafif Ticari F 5W-30 10,5L, hafif ticari araçlar alanında önemli bir pazar payı bulunan Ford markası tarafından onaylanırken, 10 litreye kadar karter hacmine sahip diğer tüm ticari araçlar için özel olarak geliştirildi. Mobil Delvac Hafif Ticari Araç motor yağları ürün yelpazesi; F 5W-30, dizel partikül filtresiyle uyumlu M 5W-30, T 5W-30 ve 10W-40 olmak üzere dört farklı üründen oluşuyor.

“Satış performansımızla global çapta lider olduk”

Konuyla ilgili bilgiler veren Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Münci Bilgiç, “Mobil Delvac markasıyla 2018 yılında pazara sunduğumuz Hafif Ticari Araç motor yağları ürün ailesi, satışa çıktığı andan itibaren önemli başarılara imza attı. Öyle ki, satış anlamında Mobil’in global çapta en başarılı olduğu ülke olma unvanını kazandık. Bu başarının altında yatan ana neden ise, pazara sunduğumuz ürünlerin Türkiye yollarındaki hafif ticari araçlar portföyüne  tamamen uygun olması. Türkiye’deki tüm hafif ticari araç sürücülerine hitap edebilecek  onay ve şartnamelere sahibiz. Son olarak, pazardaki talep doğrultusunda 10 litre karter hacmi olup, ihtiyaçlarını 5 veya 7 litrelik ambalajlardan gideren Ford veya diğer araç sahipleri için yepyeni bir çözüm sunuyoruz. Türkiye’de ürettiğimiz yeni Mobil Delvac Hafif Ticari F 5W-30 10,5L ile hafif ticari araç sürücüleri, ihtiyaçları olan ambalaj ölçüsüne artık Mobil kalitesinde ulaşabilecek” dedi.

delvac-10.5.jpg

Ticari araçların değerini koruyor

Türkiye’de 5, 7 ve son olarak 10,5  litrelik ambalaj seçenekleriyle satışa sunulan Mobil Delvac Hafif Ticari Araç motor yağları F 5W-30, M 5W-30, T 5W-30 ve 10W-40, motor ömrünün uzamasına önemli şekilde katkıda bulunurken, şehir içi sürüş ve ağır hizmet koşullarına bağlı aşınmalara karşı üstün koruma ve yüksek performans sağlıyor. Ticaret erbapları için büyük bir sorun haline gelen yüksek bakım maliyetleri ve arızalar sebebiyle yaşanan zaman kayıplarının da önünü kesmeye yardımcı olarak, aynı zamanda ticari araçların değerini koruyan Mobil Delvac Hafif Ticari; dünyanın önde gelen araç üreticilerinin motor şartnamelerini de karşılıyor. Hafif ticari araçlar için özel olarak geliştirilen Mobil Delvac Hafif Ticari Araç ürün serisi ayrıca, yakıt tüketiminin düşürülmesine yardımcı olarak yakıt ekonomisine katkı sağlıyor.

 

munci-bilgic-002.jpg

 

 

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.