Halk otobüsü sektörü Özulaş A.Ş. iftarında buluştu

Halk otobüsü sektörü Özulaş A.Ş. iftarında buluştu

Özulaş AŞ. Geleneksel iftar programı Ataşehir Silence İstanbul Hotel’de yoğun katılım ile gerçekleşti.

Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen yaklaşık 1.000 kişinin katıldığı Özulaş AŞ. İftar programı Birlik ve beraberlik görüntüleri eşliğinde Mübarek ay, 11 ayın sultanı Ramazan’a yakışır bir ortamda gerçekleşti.

Özel Halk otobüsleri camiası ile birlik ve beraberliği arttırmak, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu en üst düzeye çıkarmak ve ortaklarını bir araya getirip kaynaştırmak amacıyla yaptığı Geleneksel iftar programı yoğun ilgi gördü.

İftar programının sponsorluğunu Temsa,BMCve Karsan Otobüsleri bayisi FSM Demirbaş Otomotiv yaparken, iftar programına İETT yöneticileri, İstanbul Özel Halk otobüsleri şirketleri yöneticileri, , sektör temsilcileri, otobüs üretici firma temsilcileri, bankacılar, sigortacılar ile Özulaş AŞ. Esnafı katıldı.

Sektörden Yoğun İlgi

İftar programına İETT Ulaşım Dairesi Başkanı. Aydın Karadağ, Ulaşım Planlama Daire BaşkanI Köksal Altunkaynak, İETT Anadolu Bölge müdürleri Burak Sevim ve Nihat Kömerik ,Özulaş AŞ. Başkanı Göksel Ovacık, FSM Demirbaş otomotiv yönetim kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, FSM Demirbaş satış sorumlusu Hasan Özçelik, Temsa satış Direktörü Murat Anıl, Temsa Yurtiçi Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ , Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci ,Mavi Marmara Ulaşım AŞ. Başkanı Ramazan Gürler, İstanbul Halk Ulaşım AŞ. Başkanı Mustafa Altuntaş,,Yeni İstanbul Halk Otobüsleri AŞ. Başkanı Yalçın Beşir, Öztaş A.Ş. Başkanı Mehmet Tekin, Öztaş Ulaşım AŞ. Başkan yrd. Gültekin Börekçi ve şirketlerin yöneticilerinin hazır bulunduğu iftara,  ZF Satış sorumlusu Atilla Hassas Güleryüz Cobra yönetim kurulu üyesi Savaş Keskin, Cobra satış müdürü Gökhan Bulut, Akia satış müdürü Serkan Denizmen, TEB Ümraniye şubesi ve, Akbank Ihlamurkuyu şube personeli, Allison pazar geliştirme yetkilisi Sercan Tepeli, Otokar bayileri Örnek otomotiv, İlker sigorta , AK parti Atasehir  ve Çekmeköy ilçe teşkilatı, Ensar Vakfı Ataşehir şube Başkanı Mikail Bektaş  ve sektör temsileri ile Özulaş AŞ. Esnafı katıldı.
İftar Programının Açılışını ve Takdimini ÖZULAŞ Genel Müdürü İsmail Yolcu yaptı

Özulaş Birlik, Beraberliği

Yapılan duaların ardından davetlileri selamlayan Özulaş AŞ. Yönetim kurulu Başkanı Göksel Ovacık, Ramazan ayında birlik ve beraberliği daha da güçlendirmek adına İftara yoğun ilgi gösteren esnafın salonlara sığmadığını, bir dahaki iftar programlarının daha geniş mekan olan Yenikapı ve Maltepe sosyal etkinlik alanlarında yapmayı düşündüklerini ve sektörde birlik beraberliğin önemine değinerek, geleneksel Özulaş İftarında Esnaf ve sektörle buluşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

İftar programına Sponsor olan FSM Demirbaş otomotiv yönetim kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş ve FSM Demirbaş otomotiv firmasına teşekkür eden Başkan Ovacık, iftar programına iştirak eden esnafa hayırlı Ramazanlar ve bol kazançlar dileyerek, katılımlarından dolayı teşekkür ederek yaklaşan Kadir gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik etti.

Demirbaş;’’Esnafın Tavsiyeleri Bize Her Zaman Yol Göstermiştir’’

Özulaş AŞ. Ailesi ve toplu ulaşım sektörü ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten İftar programının sponsoru FSM Demirbaş otomotiv yönetim kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, geleneksel olarak yapılan iftar programının hayırlı olmasını temenni ederek şunları söyledi;’’ Uzun yıllardır Özel Halk otobüsü sektörüne hizmet ediyoruz, Temsa, BMC ve Karsan firmaları ile birlikteliğimiz sizlerin desteği ile devam etmektedir, esnaflarımızın talep ve tavsiyeleri bize her zaman yol göstermiştir, toplu ulaşım camiası ile birlikteliğimiz her zaman devam edecek’’, dedi.


Demirbaş, yaklaşan Kadir gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik ederek hayırlı Ramazanlar temenni etti.

 

mustafa-demirbas.jpg

ozulas-goksel-ovacik.jpg

ozulas-iftar-(2)-001.jpg

ozulas-iftar-(4)-001.jpg

ozulas-iftar-(5)-001.jpg

ozulas-iftar-(6)-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.