Hareket’ten dördüncü şube İzmir’e

Hareket’ten dördüncü şube İzmir’e

Ağır taşıma ve vinç kiralama sektörünün önde gelen firmalarından Hareket 4. Şubesini İzmir Aliağa’da açtı.

Ağır taşıma ve vinç kiralama sektöründe Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan Hareket, yatırımlarına devam ediyor. Son olarak Türkiye’deki 4. şubesini İzmir Aliağa’da açarak dikkat çeken Hareket, montaj işlemleri için Hareket Platform isimli yeni şirketini kurdu. 

Çalışanların emniyeti bizim önceliğimiz

Vinç ve ağır taşımacılık sektöründen sonra platform sektöründe de önemli oyunculardan biri olmak isteyen Hareket, ilk etapta makine parkına 40 metre yüksekliğe ulaşabilen 15 adet yüksek erişimli platform kattı. Taşımacılık ve montaj işlemlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin oldukça önemli olduğunun altını çizen Hareket Proje Taşımacılık ve Yük Mühendisliği Genel Müdürü Engin Kuzucu; “Çalışanların yüksek noktalarda emniyetli çalışması bizim için hep çok öncelikli bir konuydu. Yüksek erişimli platformları kendi montaj işlemlerimizde kullanıyorduk. Bu alanda oldukça tecrübemiz vardı. Mevcut tecrübemizden yola çıkarak, bu alanda da faaliyet göstermek istedik’’ dedi. 

Hedef sektörün en iyi oyuncularından olmak

Kuzucu, kısa süre önce Hareket Platform isimli şirketini hayata geçirdiklerini ifade etti ve Hareket Platform’un platform kiralama işi yapacağını söyledi. . Türkiye pazarının yanı sıra, Türk Cumhuriyetleri ve Orta Doğu’ya makine gönderimi yapacaklarını ifade etti. Kuzucu, ‘’Hareket platform olarak hedefimiz şu an 15 olan makine sayımızı yılsonuna kadar 30’a çıkartmak ve bu alanda sektörün önemli oyuncularından biri olmak” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.