Has Otomotiv İzmirlilerle buluştu

Has Otomotiv İzmirlilerle buluştu

Has Otomotiv İstanbul ve İzmir’de düzenlenen etkinliklerde Mercedes-Benz araçlarını müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta içinde Autopia Haziran Şenlikleri’nde müşterileriyle bir araya gelen Has Otomotiv, bu kez İzmir lokasyonunun düzenlediği etkinlik ile 60 yıllık eğitim sürecini geride bırakan İzmir Özel Türk Koleji Mezunları Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Talaş Böreği gününde Mercedes-Benz B-C ve E -Serisi otomobillerini tanıttı. Bini aşkın davetlinin yer aldığı etkinliklerde Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars Grubu konseri ile eğlenen katılımcıları Has Otomotiv Mercedes-Benz Serisi B-C ve E -Serisi otomobillerle buluşturdu.


Has Otomotiv İzmir Genel Müdürü Turan Dik, köklü bir eğitim geçmişi ve 20 bini aşkın mezunu bulunan İzmir Özel Türk Koleji Mezunlar Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Talaş Böreği Günü’nde katılımcıların eğlenirken B-C ve E -Serisi otomobilleri tanımanın keyfini yaşadıklarını belirtti. Turan Dik, İzmirlilerle yıl içinde düzenlenen etkinlikle biraya gelmeye, müşterilerin ihtiyaçlarına ve taleplerine en uygun çözümleri sunmaya devam edeceklerini belirtti. www.tasimacilar.com 12.06.2012/16:27