Has otomotiv Turizm Taşımacılarını Moskova’ya götürdü

Has otomotiv Turizm Taşımacılarını Moskova’ya götürdü

Has Otomotiv şehirlerarası ve turizm taşımacılığı yapan müşterilerine yönelik Moskova gezisi düzenledi. Geziye şehirlerarası ve turizm taşımacılığı alanında hizmet veren 85 firma sahibi katıldı.

Has Otomotiv’in her yıl özellikle sezon öncesinde geleneksel hale getirdiği yurtdışı gezilerinin sonuncusu Moskova’ya düzenledi. Gezide otobüsçülere Has Otomotiv Yönetim Kurulu Üyeleri Latif Karaali, Mustafa Sarıgül, Engin Gündoğdu, Genel Müdür Cem Aşık Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, Pazarlama İletişim Müdürü Şafak Ocakcı eşlik etti.

Otobüsçüler Moskova’ya hayran kaldı


Çok renkli geçen seyahatte tüm katılımcılar, Moskova’nın en lüks semtinde bulunan Royal Marriot Auora Hotel’de ağırlandı. Seyahat sürecinde Kremlin Sarayı, Kızıl Meydan, Park Gorkova, Kanarya Tepesi, Arbat Sokağı, Ünlüler Mezarlığı, Panorama Müzesi ve Moskova Metrosu gibi Rus tarihinde önemli olan yerler ziyaret edildi. Moskova’nın kültürel dokusuna hayran kalan firma sahiplerine Moskova’nın en ünlü şov ve gösteri merkezi olan Yar Restaurant’ta bir gala yemeği düzenlendi. Yemekte doyasıya eğlenen ve yoğun geçmesi beklenen sezona yönelik enerji toplayan otobüsçüler, Has Otomotiv’in her yıl geleneksel hale getirdiği bu tür organizasyonlar için teşekkür ederek, sektör içindeki kaynaşma ve dostlukların pekişmesi açısından bu tür organizasyonların çok önemli olduğunu ifade ettiler.

Yeni sezona mutlu bir başlangıç


Bu tür etkinlikleri geleneksel hale getirerek müşterileri ile iş stresinden uzak bir ortamda bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Has Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Mustafa Sarıgül, “Şehirlerarası ve turizm taşımacısı firmalarımız yoğun bir sezona adım atmak üzereler. Bizde bu süreç içerisinde hem onların bizden istek ve taleplerini yüzyüze dinleme fırsatı bulduk. Onlarda iş stresinden birkaç gün uzaklaşarak, eğlendiler ve mutlu oldular. Yeni sezonun tüm müşterilerimize bol kazanç getirmesini diliyoruz” diye konuştu.

www.tasimacilar.com 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.