Has Otomotiv’den Altınoluk Turizm’e 12 adet Vito

Has Otomotiv’den Altınoluk Turizm’e 12 adet Vito

Uluslararası VIP taşımacılık hizmeti veren Altınoluk Turizm, Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv’den aldığı 12 adet Vito 528’i düzenlene tören ile teslim aldı.

Altınoluk Turizm, yeni araçlarını Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv Hadımköy Tesisi’nde gerçekleşen törenle teslim aldı. Törene Altınoluk Turizm Genel Koordinatörü Hüseyin Ülgen, Genel Müdür Erol Önder ile Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Genel Müdür Uğur İnceoğlu, Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Bülent H. Çelik, Hafif Ticari Araç Filo Satış Müdürü Soner Gönültaş, Hafif Ticari Araç Satış Danışmanları İlter Elmas ve Bülent Acar katıldı. “VIP hizmetine Mercedes ile kalite geliyor”
Altınoluk Turizm’in sektöründe öncelikli firmalar arasında olduğunu belirten Mustafa Sarıgül, “Ülkemize gelen turist yurt içi ve yurt dışına seyahat için bu araçları tercih ediyor. Altınoluk Turizm sundukları VİP hizmetinde Mercedes ürünlerini kullanarak firmanın kalitesini arttırıyor. Biz de kendilerine satış ve satış sonrasında her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. Otomotiv pazarında ilk 4 ayda pazarın daraldığını belirten Sarıgül, “Pazar yüzde 20 oranında daraldı. Bizler zaten bunu bekliyorduk. Ancak turizm sezonunu gelmesiyle birlikte gerçekleşen araç yatırımları bizleri mutlu ediyor” diye konuştu. “VIP araç talebi her geçen gün artıyor”
Deneyimli bir kadroyla VIP turist taşımacılığı yaptıklarını belirten Altınoluk Turizm Genel Müdürü Erol Önder de, “Türkiye gelişiyor ve turizm büyüyor. Bu nedenle her geçen gün bizlere olan talep artıyor. Müşterimize kaliteli hizmeti, üstün teknoloji araçlar ile vermek zorundayız. Müşteri talep ediyor ve bekliyor. Türkiye içinde nereye gitmek isterse mutlaka bizden araç temin edilir. Büyüyen turizm pazarıyla birlikte bizde araç filomuzu genişletiyoruz” dedi. Özmal 120 adet aracı bulunan Altınoluk Turizm’de araçların 40 adetinin de VIP hizmet verdiği ifade edildi. www.tasimacilar.com 04.05.2012/11:51