Has Otomotiv’den otobüsçülere 3 teslimat

Has Otomotiv’den otobüsçülere 3 teslimat

Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv şehirlerarası otobüs işletmelerine gerçekleştirdiği 3 adet teslimat ile filoları güçlendirdi.

Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv şehirlerarası otobüs işletmecilerinin filolarını yenilemeye devam ediyor. Has Otomotiv, Kamil Koç bireysel işletmecilerinden Mustafa Yılmaz ve Serkan Durak’a Travego 15, Serhat Patnos İtimat Seyahat’e Travego 15 ve Süha Turizm bireysel işletmecilerinden Akı Nakliyat’a Travego 17 SHD teslimatları gerçekleştirdi.


Kamil Koç bireysel işletmecilerinden Mustafa Yılmaz ve Serkan Durak’ın Has Otomotiv'den aldıkları Travego 15 araç teslimatına yakın dostları Uğur Kaya, Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban ve araç personeli olan Yaşar Yüce ile Turgut Kaya katıldı.


Serhat Patnos İtimat’a yapılan teslimatta ise şirket ortaklarından Ekrem Demir ve Kardeşi Baran Demir ile beraber Has Otomotiv'den aldıkları Travego 15 araç teslimatında yer aldı. Teslimat sırasında bir konuşma yapan Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, Serhat Patnos İtimat ile ticaretlerinin aile reisi Ali Demir ile başladığını ve çocukları ile de yakın dostluğa dayanan bir şekilde devam ettiğini ifade etti.


Süha Turizm bireysel işletmecilerinden Akı Nakliyat’ın yeni aldığı Travego17 SHD aracı Abdullah Akı ve araç kaptanı Turhan Şen ile beraber Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban ve 2. EL Satış Danışmanı Sami Acerüzümoğlu'ndan teslim aldı. www.tasimacilar.com 05.07.2012/13:07