Has Otomotiv’den teslimat yağmuru

Has Otomotiv’den teslimat yağmuru

Has Otomotiv yaza teslimat yağmuru ile girdi. Trakya Meşrubat’a; on adet, Transay Taşımacılık ve Personel Hizmetleri’ne on adet, Simge Tur’a; beş adet Sprinter teslim etti.

Mercedes-Benz Türk bayi Has Otomotiv, Hadımköy’deki merkezinde gerçekleştirdiği teslimat töreni ile Trakya Meşrubata; on adet, Transay Taşımacılık ve Personel Hizmetleri’ne on adet, Simge Tur’a; beş adet Sprinter aracı teslim etti. Teslimat törenine Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Genel Müdür Cem Aşık, Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Bülent Acar ve firmaların yetkilileri katıldı.

“İşbirliğimiz devam edecek”

Trakya Meşrubat Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt’un tercihini her zaman kaliteden yana yaptığını belirten Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül; “Trakya Meşrubat, Edirne merkezli olarak yakın mesafe taşımacılığı yapıyor. Sayın Recep Zıpkınkurt bizim eski dostumuzdur. Kendisi tercihini hep kaliteden yani Mercedes-Benz’den yana yapmıştır. İşbirliğimizin bundan sonra da devam edeceğine inanıyoruz” dedi. Transay Taşımacılık ve Personel Hizmetleri’ne yapılan teslimatı da değerlendiren Sarıgül; Transay’ın sahibi Sayın Halim Aydın’da eski dostumuzdur, o da yıllardan beri taşımacılık işinin içinde ve işini kaliteyle yapıyor. Transay’ın bu sene sonuna kadar toplam 50 adetlik bir alım hedefi var. Yeni projelerini ve yeni açılımlarını gerçekleştirmek istiyorlar. Onlarda hizmetlerini Mercedes-Benz kalitesi ve Mercedes-Benz farkıyla sürdürmek istiyorlar” diye konuştu. İSTAB Üyesi Simge Tur’un da kendilerini tercih etmeleri dolayısıyla memnun olduklarını vurgulayan Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül; “Simge Tur’un sahibi Ziya Korkut Bey de değerli bir dostumuzdur. Onlar da önemli projeleri gerçekleştiriyorlar. Onların da tercihi Mercedes-Benz oldu” dedi.

'Otobüs satışlarını da değerlendirdi'

Otobüs satışlarını da değerlendiren Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül; “İlk dört aydaki otobüs satışlarını değerlendirirsek ilk dört ay biraz emsal olmayacak çünkü biliyorsunuz demir-çelik sektöründe grev sıkıntısı vardı ve o tüm sanayiye yansıdı, Mercedes-Benz’e de yansıdı. Dolayısıyla oradan kaynaklanan nedenle özellikle kamyon ve otobüste istediğimiz adetlerde ürünleri almakta zorlandık. Bu da bizim için teslimat kayıplarına neden oldu, özellikle de kamyonda ciddi kayıplara neden oldu. Ancak bu aydan sonra işin ivme kazanacağına, Haziran sonuna kadar gecikmelerin kapanacağına inanıyorum. Otobüste bizim geleneksel payımız; Mercedes-Benz Türk’ün üretimi içinde, yüzde 17 civarındadır. Otobüs satışında bu sene 140 adetlik hedefimiz var, dördüncü ayın sonu itibariyle bu 140 adetlik hedefin yaklaşık 70 tanesini sattık” diye konuştu. Has Otomotiv’in genel satış toplamı olarak 2003 yılından beri liderliğini sürdürdüğünün altını çizen Sarıgül, binek araç satışlarındaki başarılarıyla da birinciliklerini pekiştirmek istediklerini söyledi.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.