Hatay Ro-Ro'ya ödül

Hatay Ro-Ro'ya ödül

7. Atlas Lojistik ödülleri kapsamında Hatay RoRo kombine taşımacılık işletmeleri A.Ş. “Deniz taşıması (gemi sahipleri)” alanında birinciliğe layık görüldü.

Bu yıl 10. Kez düzenlenen LOGITRANS Uluslararası Transport Lojistik Fuarı etkinlikleri kapsamında verilmeye başlanan ve Türkiye’nin lojistik sektöründeki “Atlas’larını belirleyen 7. Atlas Lojistik Ödülleri bu yıl da sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirdi. Yapılan ödül töreninde Ekim 2014 yılından bu yana son derece zor koşullarda Türk ihraç mallarını Suudi Arabistan ve Ortadoğu bölgesine ulaştırmaya HATAY RORO KOMBİNE TAŞIMACILIK İŞLETMELERİ A.Ş. “Deniz Taşıması (Gemi Sahipleri) alanında Birincilik Ödülünü aldı.

“Son derece meşakkatli şartlarda çalışıyorsunuz.”

HATAY RORO ödülü almak üzere davet edilirken “ son derece zor şartlar altında çalışan bir şirkete” diye anons edildi. Bölgede yaşanan gelişmeler ve karşı karşıya kalınan çeşitli sorunlara rağmen Türk ihracatçısı ve bölgedeki uluslararası taşımacıların ayakta kalması için her türlü fedakârlık ve özveriyle çalışmanın ödülle taçlandırılması büyük gurur kaynağı oldu.

HATAY RORO bu yıl ilk kez LOGITRANS ULUSLARARASI TRANSPORT LOJİSTİK FUARI’NDA DA YER ALDI.

Suriye’de yaşanan sıkıntılar sonucu oluşturulan RORO hattı sonucunda iki yıldan bu yana Türk ihraç mallarının Suudi Arabistan ve Ortadoğu bölgesine taşınmasında tek alternatif olan HATAY RORO olarak daha fazla kitlelere ulaşmak; çalışmalarımızı anlatmak amacıyla bu yıl sektörümüz için büyük önem taşıyan LOGITRANS Fuarı’nda yer almayı istedik. 3 gün süren fuar boyunca gerek yerli, gerek yabancı temsilcilerle bir araya geldik. Ülkemiz ekonomisine katkı sağlama yönündeki çalışmalarımızı her geçen gün artırma yönünde kararlı adımlarla ilerlemekteyiz.

 

hatay-roro-1.jpg

hatay-roro-003.jpg

hatay-roro-odul.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.