Hataylı Nakliyeci Ro Ro seferleriyle rahatladı

Hataylı Nakliyeci Ro Ro seferleriyle rahatladı

Hataylı nakliyecilerin Suriye kaynaklı yaşadıkları sorunlar, İskenderun’daki Ro Ro seferlerinin devreye girmesiyle bir nebzede olsa azaldı.

Sınır bölgesine yaşadıkları kriz Hataylı nakliyecilerin Ro Ro ile yaptıkları taşımacılıkla giderildiğini ifade eden Uluslararası Nakliyeciler Derneği ve Ortadoğu çalışma grubu başkanı Süleyman Üstün, Hatay’da uluslararası taşımacılık yapan nakliyecilerin Ro Ro seferleriyle yaptıkları taşıma sayesinde rahat nefes aldıklarını söyledi.

Türkiye’de İstanbul’dan sonra Hatay’ın uluslararası taşımacılık sektöründe 2’inci sırada yer aldığının altını çizen Üstün, yazılı olarak yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;

“Bugün İstanbul’dan sonra Hatay Uluslararası Taşımacılık sektöründe 2’nci sırada yer alıyor. Aynı zamanda hızla büyüyen bir filoya sahibiz. Bu zor süreçte Ro Ro taşımacılığıyla uluslararası taşımacılık bir nebze rahat nefes almıştır. Bu süreçte Ro Ro taşımacılığıyla ilgili ve her türlü problemlerimizde yanımızda olan, bu işin mimarı olan, başta Sayın Adalet Bakanımız Sadullah Ergin’e Hatay Milletvekilimiz Adem Yeşildal’a ve biz nakliyecileri yalnız bırakmayan Sayın Hatay Valimiz Celalettin Lekesiz’e ve bu süreçte emeği geçen tüm nakliyeci kardeşlerimize, meslektaşlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanlarına, yerel basınımıza U.N.D ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

19 Ocak 2013 tarihine yapılan derneğimiz olağan genel kurulunun da Uluslar arası Taşımacılık sektöründe hayırlara vesile olmasını diler ve yeni görev alan Yönetim Kurulu Başkanımız Çetin Nuhoğlu’na ve yönetim Kurulu üyelerine görev dağılımında görev alacak tüm meslektaşlarıma başarılar dilerim."

Hasan Yetmez-HATAY 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.