HİDRO-MAK, FAUN ve ZOELLER Ortaklığı

HİDRO-MAK, FAUN ve ZOELLER Ortaklığı

Almanya’nın KIRCHHOFF ECOTEC Grubu’na bağlı FAUN ve ZOELLER firmaları ile Türkiye’nin üst yapı sektöründeki güçlü markası HİDRO-MAK güçlerini birleştirme kararı aldılar.

İlerleyen zamanlarda şirketlerin özellikle atık toplama ve taşıma araçları, yol süpürme ve çeşitli makine ekipmanlarından oluşacak ürün portföyleri yine kendi bünyelerinde üretilmeye devam ederken, şirketler tecrübe ve bilgileri ile birbirlerini tamamlayacaklar.

 

Türkiye ve Gelecek İçin Atılan Adım

   Ortadoğu, Asya ve Afrika bölgelerinde önemli başarılara imza atan HİDRO-MAK ülkemizin ticari araç ve üstyapı ihracatının da artış sağlamasına önemli katkılar sağlayacaktır. Ülkemizin konum avantajı ve bu pazarlardaki başarısı bu birliktelik sayesinde üst seviyelere çıkacak bu başarı hem ülkemiz hem Dünya’daki üst yapı üreticilerine de örnek olacak ve bu tür birlikteliklere öncülük etmiş olacaktır.

   HİDRO-MAK ailesi tarafından yönetilecek olan HİDRO-MAK ile FAUN ve ZOELLER in kurduğu bu işbirlikçi hamle özellikle Ortadoğu, Asya ve Afrika bölgelerinde her üç firmanın stratejik konumlarını güçlendirecektir.
 

Hermanspann: HİDRO-MAK Güçlü Bir Ortağımız Olacak

   FAUN Group CEO’su Patrick Hermanspann, ortaklığa ilişkin açıklamasında: "HİDROMAK KIRCHHOFF ECOTEC’i ustalıklı bir şekilde tamamlıyor. Ağımıza ekibi ve işletme sahibi aileleri kabul etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. HİDROMAK yanımızda özellikle güçlü ve esnek bir ortağımız olacak.” dedi.

 

Bazmanoğlu: FAUN VE ZOELLER’İN Tecrübelerinden Faydalanacağız
   Gerçekleşen işbirliğiyle ortaya konan avantaja vurgu yapan HİDROMAK Ceo’su Ahmet Bazmanoğlu ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “FAUN ve ZOELLER Markalarının tecrübesinden ve teknik uzmanlığından faydalanacağız. Birbirimizden bir şeyler öğrenebileceğiz ve konumlarımızı güçlendirebileceğiz.”

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.