Hidrojenle çalışan otomobil

Hidrojenle çalışan otomobil

Ankara'nın ilk teknoloji fuarı I-TECH, ilginç teknolojik şovlara ev sahipliği yapıyor.

Ankara Üniversitesi Hidromobil Takımı ve Ankara Üniversitesi bünyesindeki mühendislik dallarında okuyan öğrencilerden oluşan Hidroket-Fizart 14-16 Haziran tarihleri arasında Ankara Üniversitesi'nde düzenlenecek olan I-TECH'te. I-TECH'te hidrojenle çalışan araçlarını sergileyecek olan Hidroket-Fizart fuarda dikkatleri üzerine çekecek. Hidroket-Fizart'ın I-TECH'te sergilenecek olan ve hidrojenle çalışan aracı, Ankara Üniversitesi öğrencileri tarafından yapıldı. Hidroket-Fizart ayrıca I-TECH'te Güneş ve Hybrid araçlar sergisi ile yer alacak.

I-TECH'te katılımcılar Sanal ve Artırılmış Gerçeklik, Yapay Zeka, Robotik, Internet of Things, Drone, E-Spor, E-Müzik, Evde Eğlence, 3D Yazıcılar, Oyun Ekipmanları, Start-up, Melek Yatırımcılar, Mobil Aplikasyon Sistemleri’nin son trend ürünlerini keşfedebilecek.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ankara Ticaret Odası’nın destekleri ve Ankara Üniversitesi Akıllı Sistemler ve Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASTAM) işbirliğiyle gerçekleştirilen I-TECH'i destekleyen kurumlar arasında ayrıca Ankara Kalkınma Ajansı, BTK, TBV, TÜBİTAK, DEİK, ASO, TÜBİSAD, ETİD, TESİD, Digital Europe, Consumer Technology Association, MMA, WITSA, EITO, ITOC yer alıyor.

HHB Expo tarafından düzenlenen I-TECH yurt içinden ve yurt dışından binlerce katılımcıyı ağırlayacak.

hidrojen-yakitli-otomobil.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.