Hilal Trans Lastiklerini Continental'e çevirdi

Hilal Trans Lastiklerini Continental'e çevirdi

Continental, müşterilerinden tam not almaya devam ediyor. Filosundaki kamyonların lastiklerinin 3’te 2’sini Continental’in yeni nesil lastiklerine geçiren Hilal Trans, Continental farkıyla aldığı verimlilikten memnun kaldı.

Akaryakıt ve lastik giderlerini düşürmek, lojistik firmaları için büyük önem taşır. Kullandığı lastiklerin verimliliklerini ölçümleyerek raporlayan lojistik firması Hilal Trans, yaptığı testler sonucunda filosunda yer alan kamyonların 3’te 2’sinin lastiklerini Continental’e çevirme kararı aldı. Filosundaki lastikleri HTL1’den Continental’in yeni nesil 385/55R19.5 ebadındaki (CET3) lastiklerine geçiren Hilal Trans, Continental lastiklerinin performansından memnun kaldı.
 
Continental’in farkı ortada
Kullanım ve işin aksamaması kriterlerini baz aldıklarında Continental’in farkını ortaya koyduğunu belirten Hilal Trans, HTL1 lastiklerden yeni nesil HT3 lastiklerine geçtiklerinde verim artışındaki önemli farkın altını çiziyor. Continental’in müşterilerine verim sağlamak için geliştirdiği lastik hava basıncı kontrol sistemi (ContiPressureCheck) gibi uygulamaları da bulunuyor.
 
Hilal Trans’ın Avrupa yollarındaki destekçisi Continental
 

En önemli odak noktalarının müşteri memnuniyeti olduğunu ifade eden Hilal Trans Firma Ortağı ve Teknik Genel Koordinatörü İbrahim Küçükçakır da, orijinal ekipmanda lastiklerin Continental olmasını tedarikçilerinden özellikle rica ettiklerini belirtiyor. Avrupa’nın en az 30 yıllık olan asfalt yollarına en uygun profesyonel lastiklerin Continental olduğunu söyleyen Küçükçakır, “Treylerde 300 bin km’yi aşan farklı bir firma olduğunu düşünmüyoruz. Bu treylerdeki performansımızı Continental’e borçluyuz.” diye konuştu.
 
1992 yılından beri karayolu taşımacılık ve lojistik hizmeti sunan Hilal Trans, başta Polonya olmak üzere Doğu ve Kuzey Avrupa ülkelerine yapılan taşımacılıkta lider konumda bulunuyor. 1994 yılından 2004 yılına kadar sadece Polonya'ya yönelik faaliyet yürüten firma, bugün gelinen noktada Doğu ve Kuzey Avrupa ülkelerine de büyük oranda taşıma gerçekleştiriyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.