Honda Türkiye GEFCO ile devam dedi

Honda Türkiye GEFCO ile devam dedi

GEFCO Türkiye ile Honda Türkiye arasında 2012 senesinde imzalanan otomobil taşımaları sözleşmesi kapsamı genişletilerek uzatıldı.

 

GEFCO Türkiye ve Honda Türkiye arasında imzalanan otomobil taşımaları sözleşmesi kapsamında, Honda otomobillerinin Türkiye genelinde 31 şehirde yer alan 40 Honda bayisine dağıtım operasyonlarını GEFCO Türkiye ile gerçekleştirmeye başladı.

Honda Türkiye için sağlanacak hizmetler arasında, önceki sözleşmede olduğu gibi, Derince Limanı ve Honda Türkiye Şekerpınar Fabrikası arasındaki geliş ve gidiş bütün taşımalar gerçekleştirilecek.

Otomobil taşımacılığı sektörünün önemli oyuncusu

Honda Türkiye için senede 15 binden fazla otomobil nakliyesi gerçekleştirecek olan GEFCO Türkiye, 2012-2014 yılları arasında firma için 30 binden fazla nakliye operasyonu yönetti.

GEFCO Türkiye Genel Müdürü ve Orta Doğu Bölge Müdürü Fulvio Villa konu ile ilgili olarak “Honda ile iş birliğimizindevam etmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Bunun sebebinin hizmet kalitemiz ile beraber ekiplerimizin yoğun çalışmaları olduğuna inanıyorum” dedi.

GEFCO, 2002 senesinde Türkiye’ye geldiğinden beri Bitmiş Araç Lojistiği ve dağıtımı ile ilgili uluslararası ve yurtiçi taşımacılık, özel lojistik çözümleri ve stok sahası gibi hizmetleri kapsamlı olarak sunmak için uzmanlığını ortaya koyuyor. Araç Lojistik Merkezleri’nde uluslararası standartlara uygun şekilde hizmet veren GEFCO, otomotiv müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak teslimat öncesi denetim, 24 saat güvenlik, son teknoloji IT sistemleri ve deneyime sahip nitelikli bir ekip gibi imkânlar sunuyor.

 

gefco-1.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.