Hopa Polisi Çalışmalarına Devam Ediyor

Hopa Polisi Çalışmalarına Devam Ediyor

Hopa polisi ilçede denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Kaçakçılara göz açtırmayan Hopa polisi tarafından yapılan denetimlerde 1 tabanca, 579 paket kaçak sigara ve 1.340 kg. kaçak bal ele geçirildi.

Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Hopa Grup Amirliği görevlilerince kaçakçılık faaliyetlerini önlemek amacıyla ilçede çalışmalar sürüyor. Polisin Hopa ilçesinde yaptıkları çalışmalarda; bir araç içerisinde yapılan aramada 1 adet 7,65 mm çapında tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör, 7 adet fişek ele geçirilirken, konu ile ilgili olarak yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında 6136 SKM suçundan yasal işlem yapıldı. Yine aynı tarihte bir işyerinde yapılan denetimde ülkemize illegal yollardan giriş yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu bir şahıs hakkında Resmi Belgede Sahtecilik suçundan yasal işlem yapıldı.

579 paket kaçak sigara ele geçirildi

Hopa Terminalinde yapılan rutin denetimler sırasında durumundan şüphelenilen bir kadının çantalarında yapılan aramada 579 paket kaçak sigara ele geçirilmiş, konu ile ilgili olarak yakalanan 1 yabancı uyruklu şahıs hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapıldı.

Kaçak bal da yakalandı

Hopa İlçe girişinde yapılan yol uygulaması sırasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 1340 kg kaçak bal ele geçirirken konu ile ilgili olarak yakalanan 3 şahıs hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapıldı. Hayati Akbaş/ HOPA


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.