Hopa Ticaret ve Sanayi Odasında yeni dönem

Hopa Ticaret ve Sanayi Odasında yeni dönem

Hopa Ticaret ve Sanayi Odasında yeni dönem başladı. Oda meclis toplantı salonunda yapılan seçimlere Osman Akyürek ve Engin Koyuncu kendi oluşturdukları listelere seçime girdi.

İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapılan seçimlerde oy kullanma şartlarına sahip 456 üyeden 405’i katılarak 5 grupta oylarını kullandı. Toplam kullanılan 405 oy’un 2 tanesi geçersiz sayıldı. Yapılan seçimler sonucu 1 grupta 150 üyenin 140’ı oy kullandı. Kullanılan oyların 75’ini Osman Akyürek’in listesi kazanırken Engin Koyuncu’nun grubunun listesi 64 oy’da kaldı. 1 oy da geçersiz sayıldı. Buna göre Osman Akyürek, Zekeriya Yalçın ve Hasan Durmuş oda meclisi üyeliklerini kazandı.

2 grupta 64 oy kullanma hakkına sahip üyeden 50’si oy kullandı. Kullanılan oyların 26’sını Osman Akyürek’in listesi, 24’unu de Engin Koyuncunun listesi aldı. Bu grupta Osman Akyürek ekibinden Metin Karaman ve Süleyman Altunsoy oda meclisine girmeye hak kazandı.

3 grupta oy kullanma hakkı kazanan 68 üyeden 62’si oylarını kullandı. Kullanılan oylardan 39’unu Osman Akyürek grubu alırken Engin Koyuncu grubu da 24 oy’da kaldı. 1 oyda geçersiz sayıldı. Osman Akyürek grubundan Okan Poyraz ve Alişan Topaloğlu oda meclisine girmeye kazandı.

4 grupta oy kullanma hakkına sahip 107 üyeden 92’si seçimlerde oy kullandı. Kullanılan oyların 47’sini Osman Akyürek ekibi alırken Engin Koyuncu ekibi de 45 oyda kaldı. Bu grupta Osman Akyürek ekibinden Kemal Gazioğlu, Şükrü Aydemir ve Bülent Bayrak oda meclisine girmeye hak kazandı.

5 grupta oy kullanma hakkına sahip 67 üyeden 61’i oy kullandı. Kullanılan oyların 35’ini Akyürek ekibi kazanırken Engin Koyuncu ekibi 26 oyda kaldı. Bu gruptan Reşat Aydın ve Gökhan Bıyıklı oda meclisine girmeye hak kazandı. Yapılan seçimler sonrası Osman Akyürek grubu 5 grubun 5’in de de seçimleri kazanarak Hopa TSO tarihine geçmeyi başardı.

Osman Akyürek “Projelerimizle Hopa’ya aday olmaya hazırız”

Seçimler sonrası kısa bir teşekkür konuşması yapan Osman Akyürek bu seçimlerin kazananı ve kaybedeni olmadığını, kazananın Hopa olduğunu ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü:” Engin Koyuncu ve ekibi de Hopa’ya ve üyelerine hizmet etmek için burada aday oldular, bizde Hopa’ya ve üyelerimize hizmet etmek için aday olduk. Oy kullanan üyelerimiz bu seçimde tercihlerini bizden tarafa kullanarak nöbet bayrağını bu dönem bizim elimize verdiler. Biz projelerimizle Hopa’ya hizmet etmek için aday olduğumuzu açıklamıştık zaten. Şimdi beni ve arkadaşlarımı zorlu bir dört yıl bekliyor. Hopa TSO’yu bölgede düşüncelerini değer verilen konumuna yeniden getireceğiz. Hopa sıradan bir ilçe değildir. Stratejik konumu gereği çok önemli bir kavşakta bulunan Hopa, limanı, Sınır kapısı ve nakliye sektörünün ağırlığı ile ciddi anlamda bir öneme sahiptir. Biz bunu biliyoruz ve gereklerini yerine getirmek için bu göreve talip olduk.” Hayati Akbaş / HOPA

www.tasimacilar.com


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.