Hopa TSO Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Hopa TSO Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı meclis ve yönetim kurulu toplantısını yaptı.

Toplantı süresi tamamlanan evrakların arşivden temizlenmesi, odanın hizmet yerinin kirasının ödenmesi, sigortacıların toplantısının değerlendirilmesi, eğitim yardımlarının paydaşlarının ve ihalesi, yeni tescillerin değerlendirilmesi, DTS (Denetimli Tarım Sertifikası) ofisinin açılması, Kasım ayı meclis toplantısına valinin davet edilmesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin Sarp Otel’deki toplantısına Oda Meclis Başkanı Metin Karaman’ın başkanlık etmesi gündemleri ile gerçekleştirildi.

Gündem maddeleri görüşüldü

Toplantıda gündemin birinci maddesi değerlendirilerek süresi tamamlanan evrakların arşivden temizlenmesine karar verildi. Gündemin ikinci maddesi Odanın yeni hizmet yerinin kirasının kira sözleşmesinde belirtilen 1.700.-TL’nin ödenmesine aynı zamanda hizmet yerinin eksiklerinin tadilatının yapılması ve masraflarının ödenmesine karar verildi. Gündemin üçüncü maddesi olan sigortacıların toplantısı değerlendirildi. İlçemizden il sigortacılar meclisine aday olan Ertan Topal’ın desteklenmesine karar verildi. 

Gündemin dördüncü maddesi Eğitim Yardımı Paydaşları ve ihalesi değerlendirilerek ihaleye katılan üyelerimizin zarfları açılarak Eşofman ve mont fiyatlarında Kadir Akbıyık’ın verdiği teklif uygun görülüp ihale alımının aynı firmadan yapılmasına karar verildi.


Toplantı sonlandırıldı

Gündemin diğer maddelerinden, DTS (Denetimli Tarım Sertifikası) Ofisinin açılması için talepte bulunulmasına büro masraflarının tamamen oda tarafından karşılanmasına karar verildi. Gündemin yedinci maddeleri değerlendirilerek Kasım ayında yapılacak olan Meclis toplantısına Artvin Valisi Kemal Cirit bey’in davetine karar verildi. Ayrıca Türk İhracatçılar Meclisi’nin Sarp Oteldeki toplantısına katılan Osman Akyürek ve Metin Karaman tarafından Meclise bilgi verildi.

Hayati Akbaş/Hopa 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.