Hopa TSO’da Osman Akyürek 4 Yıl İçin Yönetim Kurulu Başkanı Seçildi

Hopa TSO’da Osman Akyürek 4 Yıl İçin Yönetim Kurulu Başkanı Seçildi

Artvin’de Merkez, Borçka ve Arhavi TSO’lardan sonra Hopa TSO’ da seçim takvimini tamamlayarak çalışmalara başladı.

Hopa TSO’ da geçtiğimiz günlerde yapılan grup temsilcileri seçimi ardından Yönetim Kurulu TOBB delegesi ve Disiplin Kurulu içinde İlçe seçim kurulu gözetiminde seçimlere gidilmişti. Bu seçimler sonrası Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen 5 üyede oda toplantı salonunda yaptığı toplantıda kendi içinde görev dağılımı yaparak, Hopa TSO’ da seçim sürecini tamamladı.

Osman Akyürek, Yönetim Kurulu Başkanı seçildi

Hopa TSO Yönetim Kurulu kendi içinde yaptığı görev bölümünde başkanlığa Osman Akyürek’i seçerken, başkan yardımcılıklarına Zekeriya Yalçın ve Okan Poyraz’ı, Muhasip üyeliğe Şükrü Aydemir’i seçerken Hasan Durmuş’da Yönetim kurulu üyesi olarak kaldı.

‘Bu bir nöbettir, bayrağı başımız dik taşıyacağız’

Seçimlerin tamamlanması ardından Başkanlığa getirilen Osman Akyürek bir teşekkür açıklaması yaparak “Hopa TSO’ da ilçemize yakışır olgunlukta ve demokratik bir ortamda seçim süreçlerini başarıyla sonuçlandırdık. Bu bir bayrak nöbetidir, bugün çok değerli üyelerimiz nöbet bayrağını bizim elimize teslim ettiler. Arkadaşlarımızla beraber görev süremiz içinde bu bayrağı başımız dik, alnımız açık, şeffaf bir yönetim anlayışı ile en iyi şekilde taşıma çalışmamıza başlamış bulunuyoruz.

‘Hedeflerimiz, projelerimiz var’

Osman Akyürek konuşmasının devamında şunları ifade etti: ‘biz Hopa TSO’nun düşünce ve önerilerinin bölge TSO’larda ve hatta TOBB’da dikkate alınması için yoğun bir çalışma içindeyiz. Hopa Limanımız’daki hareketliliğin daha yukarılara çıkartılması ve burada oluşacak iş istihdamı ve potansiyelinin geniş kesimlere nefes aldıracağının bilincindeyiz. Sarp sınır kapımızda kuyrukların yaşanmadığı, herkesin işte kapımız diyerek gurur duyacağı bir sınır kapısı haline dönüşeceği, sadece Hopa-Sarp arasında sanayi yatırımı değil, bu bölgenin komple turizm bölgesi ilan edilmesi için çalışacağız. İlçemiz ekonomisine nefes aldıracak sanayi yatırımlarının ilçeye getirilmesine, il dışında yaşayan işadamlarımızın kendi illerine ve ilçelerine, bu kapsamda Hopalı işadamlarımızın da Hopa’mıza yatırım yapmaları konusunda hedeflerimiz ve çalışmalarımız var’ dedi.

‘Seçimin kaybedeni yoktur, kazanan Hopa olmuştur’

Osman Akyürek, konuşmasının sonunda ‘elbet bunların çözümü sadece Hopa TSO yönetimi olarak bizim değil, bu konuda yanımızda yer alacak sektörlerinde başarı göstermiş üyelerimizi de yanımıza alacağız. Çalışma grupları oluşturacağız. Bizler zamanımızın her anını en verimli şekilde değerlendirerek ilçemizin hak ettiği daha ileri noktalara taşınması çalışmasına başlamış bulunuyoruz. Tüm üyelerimize tekrar teşekkür ediyor, bu seçimlerin kaybedeninin olmadığını, kazananın Hopa olduğunu tüm üyelerimizin de bilmesini istiyoruz” dedi. Hayati Akbaş


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.