Hopa ve Arhavi’de 7 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi

Hopa ve Arhavi’de 7 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi

Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Hopa Grup Amirliği görevlilerince kaçakçılara karşı mücadele ara vermeden devam ediyor.

Ekipler Hopa ilçesinde Kaçakçılık faaliyetlerini önlemeye yönelik yaptıkları uygulamalarda; 1 araçta 4 adet koli ve 6 adet siyah renkli poşet içerisinde toplam 2 bin 400 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiler. Olayla ilgili 1 şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan yasal işlem yapıldı.


Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri Arhavi Otobüs Terminalinde hareketlerinden şüphelenilen Ş.B’nin elinde bulunan 2 spor çanta ve 1 çöp poşeti içerisinde toplam 1990 gümrük kaçağı sigara daha ele geçirirken, şahıs hakkında 5067 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan işlem yapıldı.


Sigara kaçakçıları bu defa Arhavi’yi mesken tuttu

Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Hopa Grup Amirliğince kaçakçılık faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak Arhavi İlçesinde yapılan çalışmalarda 3 bin 115 paket gümrük kaçağı sigara ile 12 şişe içki ele geçirildi.

Olay ile ilgili olarak yakalanan 5'i yabancı uyruklu toplam 8 şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan yasal işlem yapıldığı açıklandı.

Hayati AKBAŞ


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.