Hopa’da Kaçakçılıkla Mücadele Devam Ediyor

Hopa’da Kaçakçılıkla Mücadele Devam Ediyor

Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan,” Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadeleye Devam” dedi. Yapılan arama ve kontrollerde 26.257 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan,  Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği personelince İlçe geneli, Kemalpaşa Beldesi, Sarp Sınır Kapısı’nda Uyuşturucuyla mücadele ve kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

İlçe genelinde yapılan arama ve yol kontrolleri ile operasyonlarda 32 olay meydana geldi. 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet , (1) Olay TCK 191 Uyuşturucu Madde Kullanmak ve (2) Olay Siber Suçlar olmak üzere toplam (35) olay meydana gelmiş olup yakalamalarda, (26.257) paket kaçak sigara (844) şişe kaçak içki ele geçirilmiştir. Söz konusu olaylarla ilgili olarak (22) kişi Türk, (17) kişi Gürcistan vatandaşı olmak üzere toplam (39) kişi hakkında yasal işlem yapıldı..

Kaymakam Özkan “Halkın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla çalışmalarımıza özveriyle devam edilmektedir” açıklaması yaptı.

Hayati Akbaş /Hopa

 

10.jpg

15.jpg

16.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

untitled-1-020.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.