Hopalı iş adamları iftar yemeğinde bir araya geldi

Hopalı iş adamları iftar yemeğinde bir araya geldi

Ramazan bayramının son gününe Hopa TSO’nun düzenlediği iftar yemeğinde bir araya gelen Hopalı iş adamları ramazan ayının birlik beraberlik ve dayanışma ruhunu ortaya koyduğunu bir kez daha ispatladılar.

Hopa iş dünyası Hopa Ticaret ve Sanayi Odası'nın geleneksel iftar yemeğinde bir araya gelerek iftar açtı. Titanik Eğlence Merkezi salonunda ki buluşmaya iş dünyasının yanı sıra oda meclis eski ve yeni üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, bürokratlar, sivil toplum temsilcileri, banka yöneticileri ve çalışanları ile medya üyeleri ile oda çalışanları katıldı.

Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Yalçın Emiralioğlu, Hopa Müftüsü Selami Aydın, HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, Hatpek Hazır Beton Y.K. başkanı Hüsnü Hatinoğlu, HOSİAD Başkanı Sinan Altunsoy, Kurum yöneticileri ve çalışanları, Banka müdürleri ve çalışanları, oda üyeleri ve iş dünyasından vatandaşlar katıldılar.

Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında zaman zaman düzenledikleri iftar yemeğinin bundan sonra geleneksel hale getireceklerini ve her Ramazan Bayramının son haftasında bu iftar yemeklerini vereceklerini belirtti. iftar yemeğinin kaynaşma, birlik ve beraberliğin ortaya çıktığı bir olgu olduğunu söyleyen Akyürek, Bu Ramazan bayramında kardeşlik duyguları en üst düzeye çıktı. Çoğumuz bu Ramazan bayramında evlerimizden çok, katıldığımız davetlerde iftarımızı açtık. Teşriflerinizden dolayı hepiniz hoş geldiniz" dedi.


İftar yemeğinde Hopa TSO’nun en uzun süreli ve en yaşlı üyesi olan Fevzi Altunsoy’a da bir teşekkür plaketi verildi. Kemalpaşa Belediye Başkanı Yalçın Emiralioğlu tarafından verilen plaket sunumunda Emiralioğlu Altunsoy’a hizmetlerinden ve uzun süreli oda üyeliği için teşekkür etti.

Hayati AKBAŞ / Hopa-Artvin

www.tasimacilar.com


 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.