HOPAPORT	Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, öğrencilerle buluştu

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, öğrencilerle buluştu

Hopa Nuri Vatan Anadolu Lisesi Kariyer Günleri kapsamında HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer konuk oldu.

Hopa’da eğitimin önemli kurumlarından olan Nuri Vatan Anadolu Lisesi Kariyer günü etkinlikleri devam ediyor. Son sınıf öğrencilerinin eğitim ve daha sonraki yıllarda yönelecekleri meslek dallarını belirlemelerinde yardımcı olacak olan etkinlikte değişik görevlerde yöneticilik yapan kişiler mesleklerinde geldikleri noktaları ve bunda eğitim süresince edindikleri bilgilerden yola çıkarak yönlenmelerinde nasıl etkili ve başarılı olduklarını anlatarak meslekleri hakkında bilgiler verdiler. Hopa Nuri Vatan Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen Kariyer günleri etkinliğinin bu sefer ki konuğu HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer oldu. Özer’in söyleşisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Ergene, Şube müdürleri Sezai Aydın ve Erol Kazancı ile okul müdürü Şerif Kurt, öğretmenler ve son sınıf öğrencileri katıldılar. Gelişen ekonomi, Hopa’yı da geliştiriyor.
HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, Hopa’nın hava deniz ve kara sınır kapısı, limanı, coğrafi konumu ile çok önemli avantajları kendi bünyesinde barındırdığını, her yıl gelişen bir ekonominin Hopa’yı da beraberinde geliştirdiğini ifade etti. “Hem maaş artar, hem de kariyer yaparsınız.”
Özer konuşmasına şöyle devam etti. “Lütfen zamanınızı en verimli şekilde değerlendirerek yarına hazırlanın. İş geliştirme kapasitesi, yabancı dil ve belki 2. yabancı dil gelecekte istenen referanslar arasında olacak. Gelecek de meslek seçiminize bağlı olarak iş hayatınıza atıldığınızda önceliğiniz maaşını öne çıkarmadan kurumsal firmalara yönelin. Kurumsal firmalarda hem kendinizi ispat edebildikçe aldığınız maaş artar, hem de kariyer yapma olanağı bulursunuz. Söyleşi öğrencilerin HOPAPORT Genel Müdürü Özer’e sorular sorması ve Özer’inde bunlara cevap vermesi ardından sona erdi. Hayati Akbaş www.tasimacilar.com 27.03.2014 / 12.50