Hopaport olası her tehlikeye karşı 24 saat hazır

Hopaport olası her tehlikeye karşı 24 saat hazır

Hopa Limanı çalışanlarına Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından yangın eğitimi verildi. Eğitimin sonunda limanda yangın tatbikatı yapıldı.

Hopa Limanı (HOPAPORT) ulusal ve uluslar arası standartlara uygun her türlü eğitimi yöneticisinden, güvenlik personeline ve tüm çalışanlarına kadar her kademede eğitim vermeye devam ediyor.

“Yangın söndürme tatbikatı yapıldı.”

HOPAPORT’ta son olarak Artvin Valiliği, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından 2 gün süren teorik ve pratik eğitim verildi. HOPAPORT toplantı salonunda 12 saat süren eğitim çalışması ardından 2 gün Liman sahasında yapılan yangın söndürme tatbikatı ile eğitim’de sona erdi.

“Güvenlik tedbirlerimizi en üst düzeyde tutuyoruz.”

AFAD tarafından HOPAPORT’ta verilen eğitim hakkında bilgi veren İnsan Kaynakları Müdürü Turan Kılıç verilen eğitimle ilgili şu bilgileri verdi. ”Park Denizcilik ve Hopa Liman İşletmeleri A.Ş. olarak güvenlik tedbirlerimizi her zaman en üst düzeyde tutuyor ve özellikle İş güvenliği noktasına çok önem veriyoruz. Bundan dolayı da bünyemizde İş Güvenliği Uzmanı istihdam ediyoruz. Yılın belirli dönemlerde aldığımız çeşitli tedbirlerin pratik ve teorik olarak eğitimlerini tekrarlayarak noksanlarımızı görme ve bunlara karşı noksanlarımızı tamamlama adına eğitimlerimize ara vermeden devam ediyoruz.” Dedi.

“Gerekli önlemler alındı.”

Tatbikatla ilgili olarak, eğitimin son aşamasında Liman sahamız içinde yerel kurumların katılımı ile koordine edilen yangın söndürme tatbikatı organize edilmiş ve gerek işletme bünyesinde bulunan itfaiye aracıyla ve yangın söndürme botlarından zamanında yapılan müdahale ile çıkan yangın anında müdahale edilerek söndürülmüştür. Bu tatbikat aşamasında Hopa Liman sahasının güvenliğinden sorumlu tüm birimler gerekli tedbirleri almış, liman giriş-çıkışlarımız kapatılmış, güvenlik en üst düzeye çıkartılmış, güvenlik personeli olay yerinde gerekli güvenlik önlemlerini almıştır denildi.

HOPAPORT bünyesinde verilen eğitim amacına uygun bir şekilde sona ermiş ve verilen eğitime katılan 30 çalışanımıza AFAD tarafından onaylı eğitim katılım sertifikaları verilmiştir” dedi.

hopa-port-yangin-tabikati-calisanlara-egitim-verildi.jpghopa-port-yangin-tabikati-yapildi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.