Hopaport Sloganını Arıyor Yarışması Sonuçlandı

Hopaport Sloganını Arıyor Yarışması Sonuçlandı

Hopa’da bölgenin önemli kurumsal şirketleri arasında yer alan Park Denizcilik ve Hopa Liman İşletmeleri A.Ş. (HOPAPORT) tarafından orta dereceli okullar arasında düzenlenen slogan yarışması sonuçlandı.

Öğrencilerin katıldığı “HOPAPORT SLOGANINI ARIYOR” yarışmasında, yarışmaya gönderilen sloganlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve HOPAPORT temsilcilerinden oluşan Jüri tarafından ilk 7 slogan tespit edilmişti. Sloganlar içinden HOPAPORT Genel müdürü Meriç Burçin Özer tarafından ilk üç dereceye giren sloganlar tespit edildi.

Dereceye giren ilk 3 öğrenci Özer’i ziyaret etti

Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Ergene, İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Sezai Aydın, Nuri Vatan Anadolu Lisesi müdürü Şerif Kurt, Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Karagöz ve okul öğretmeni Emel Malkoç ile birlikte yarışmada ilk 3 dereceye giren öğrenciler HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’i ziyaret ettiler.

‘Ekonomik faaliyetlerin yanı sıra sosyal projelere de destek oluyoruz’

HOPAPORT’un kurumsal kimliği ile bölgenin önemli bir değeri olduğunun altını çizen Genel Müdür Özer; ‘Biz 2014 yılında da yapacağımız işlerle yine adımızdan konuşturacağız. HOPAPORT Hopa için bir değer, bir istihdam yaratan kurum ve Artvin ve Hopa ekonomisine ciddi artılar katmaktadır, katmaya da devam edecektir’ şeklinde konuştu. Özer, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; Hopa Limanı bütün bu ekonomik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal projelere de imkânlarını zorlayarak destek vermiş ve vermeye devam etmektedir. Özellikle İlçemiz eğitim kurumlarına desteklerimiz devam ediyor. Bütün bunların yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle bundan sonra da devam ettirmekten mutluluk duyacağımız ortak sosyal-kültürel yarışmalar yapmaktan da mutluluk duyuyoruz. Düzenlediğimiz yarışmada dereceye giren 3 genç kardeşimizi de tebrik ediyorum” dedi.

Ergene teşekkür etti

Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Ergene’de ödül töreni sırasında yaptığı konuşmada HOPAPORT’un eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, sosyal ve kültürel etkinliklerde bundan sonrada ortak projelere imza atmak istediklerini ifade etti.

Program sonunda ödüller verildi

Konuşmaların sonunda yarışmanın birincisi olan Hopa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Ebru Dindar, ikinci olan Nuri Vatan Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammet Çelik ve yarışma üçüncüsü yine Nuri Vatan Anadolu Lisesi öğrencilerinden Celal Bayram ödül zarflarını Genel Müdür Özer’in elinden aldılar. Hayati Akbaş/Hopa 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.