Hopaport'tan liman başkanına 'Hoşgeldin' ziyareti

Hopaport'tan liman başkanına 'Hoşgeldin' ziyareti

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer Hopa Liman Başkanlığı görevine atanan Selahattin Erdemir’i makamında ziyaret etti.

 

Hopa Liman Başkanı İshak Özdemir’in Trabzon’a atanması nedeniyle boşalan Hopa Liman Başkanlığı görevine Pazar Liman Başkanı Selahattin Erdemir atandı. Erdemir atandığı Hopa Liman Başkanlığı görevine geçtiğimiz günlerde başladı.

Hopa Liman Başkanı Erdemir’in göreve başlaması ardından HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer beraberinde Tank Terminal Müdürü İbrahim Dağıstanlı ve İnsan Kaynakları Müdürü Turan Kılıç’ı da alarak Erdemir’e “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette Liman başkanlığı şefi Turgay Karaşah ve eski Pazar Liman başkanlığından emekli olan Yaşar Yeğenoğlu’da katıldılar. Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette Erdemir Konuklarına “Hoş geldiniz” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HOPAPORT Genel Müdürü Özer ‘de Erdemir’e “Hoş geldiniz diyerek yeni görevinde başarılar diledi. Özer “Bizim Liman başkanlığı ile koordineli çalışmamız beraberinde sorunlarında asgariye düzeye düşmesi demektir. HOPAPORT olarak son yıllarda sürekli kendimiz geliştirmeye çalışıyoruz. Yeni yeni projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu yoğun tempo içinde Liman başkanlığı ile ilişkilerimizi bugüne kadar hep olumlu yönde tuttuk ve bundan sonrada karşılıklı iyi niyet temelinde ilişkilerimizin devamına biz kurum olarak bugüne kadar nasıl önem verdikse bundan sonra da aynı önemi vereceğiz ve gereken hassasiyeti göstereceğiz. Bizler tekrar ilçemize “Hoş geldiniz” diyor, görevinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Hopa Liman Başkanı Erdemir’de ziyaret için Genel Müdür Özer’e ve beraberinde gelen yöneticilere teşekkür etti.

Hayati Akbaş / Hopa

 

hopa-1.jpg

 

hopa-2.jpg

 

hopa-manset.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.