Horoz Lojistik, E-Ticaret Zirvesi'ine sponsor oldu

Horoz Lojistik, E-Ticaret Zirvesi'ine sponsor oldu

Adana, Bursa ve Antalya'nın ardından e-Ticaret Zirvesi'nin yeni durağı İzmir oldu. Horoz Lojistik sponsorluğunda 5 Mart Pazartesi günü İzmir Hilton Otel’de düzenlenen Hepsi Burada e-Ticaret Zirvesi’nde Horoz Lojistik yöneticileri e-ticarette lojistik çözü

Horoz Lojistik sponsorluğunda düzenlenen etkinlik İzmir Hilton Otel’de 5 Mart Pazartesi günü gerçekleşti. Teknoloji ve finans sektörlerinin önde gelen şirketlerinin yöneticileri, e-ticaret potansiyelini arttırma çözümlerini anlattı. Toplantıda sektör profesyonelleri bilgi ve deneyimlerini yerel marka sahipleriyle paylaştı. e-Ticaret Zirvesi’ne Horoz Lojistik’i temsilen Yurtiçi Taşımacılık Grup Başkanı Gürkan Gürbüz ve Yurtiçi Dağıtım Operasyonları ve İş Geliştirme Direktörü İlker Özkocacık e-ticarette lojistik konusunda bilgiler aktardı, katılımcılar Horoz Lojistik’in bu alandaki tecrübelerinden yararlanma fırsatı yakaladılar.

ETİD Genel Sekreteri Ömer Gürkan,  İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Güleç, Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu ve İzmir Ticaret Odası Genel Sekreteri Dr. Erçin Güdücü açılış konuşmalarını yaptığı etkinlik İzmirlilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

horoz-lojistik.png

Buse Biçer moderatörlüğünde gerçekleşen zirvede; “e-ticarete nasıl başlanabilir, daha fazla müşteriye nasıl ulaşılabilir, e-ticarette lojistik çözümler” gibi konular ele alındı. Ayrıca sektör liderlerinden; karlılığı artırma, maliyeti düşürme ve toplu satış gibi konular da gündem konuları arasındaydı.

“Çözüm Odaklı Taşımacılık” konusu, İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Taylan Demirkaya moderatörlüğünde Horoz Lojistik Yurtiçi Taşımacılık Grup Başkanı Gürkan Gürbüz tarafından ele alınırken, e-Ticarette Lojistik” başlıklı sunum ise Yurtiçi Dağıtım Operasyonları ve İş Geliştirme Direktörü İlker Özkocacık tarafından gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.