Horoz Taşıt Servis lokasyonunu genişletti

Horoz Taşıt Servis lokasyonunu genişletti

Renault Bayisi, Horoz Taşıt’ın yeni tesisinin açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. 70’inci yılını kutlayan Horoz Taşıt’ın yeni servisinde A’dan Z’ye müşterinin her türlü ihtiyacı hızlı bir şekilde görülecek.

Horoz Taşıt Servis’in yeni tesisinin açılışı Esenyurt’taki Haramidere Horoz Taşıt Servisinde düzenlenen bir törenle gerçekleşti. Açılış törenine Horoz Taşıt Servis Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz, Renault Trucks Emea Sales ve Global Brand Başkanı Heinz-Jürgen Loew, Renault Trucks Türkiye Ortadoğu Başkanı Mete Büyükakıncı, Renault Trucks’dan Ticari Araç Başkan Yardımcısı Michel Girod, Satış Sonrası’ndan Eric Sahakian, İş Kontrol Planlaması Başkan Yardımcısı Thierry Sebbane, Perakende Geliştirme Başkan Yardımcısı Jean Mateos, RTFS Avrupa Yönetim Müdürü Olaf Marten De Groot, Horoz Taşıt Servis Genel Müdürü Gürkan Gürbüz, Horoz Taşıt Servis Araç Satış Direktörü Soner Alperöz, Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Horoz Taşıt Servis Bayi Ağı Geliştirme Müdür Murat Turhan ve Renault ve SDV üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Horoz Taşıt Servis çalışanları da katıldı.


Servis 500 bin dolara mal oldu

Yaklaşık 500 bin dolara mal olan yeni servisin açılış töreninde konuşan Horoz Taşıt Servis Yönetim Kurulu başkanı Taner Horoz, nakliyecilikte Renault’un araçlarını kullanarak başladıkları işbirliğiyle şimdide Horoz Taşıt Servis olarak araçların hem satış hem de servis noktasında nakliyecinin ihtiyacını giderdiklerini söyledi. Renault’un Türkiye’deki ilk bayisi olduklarını söyleyen Taner Horoz “Nakliye sektörüne adım attığımızda sanayicimizin bizlere verdiği rol ve bizlere gösterdikleri güvenle birlikte 70 yılımız geçirdik. Renault ile 15 yıl ve SDV ile de 12 yıl süreyle sıkıntısız ve karşılıklı güvenle birlikte işbirliğine dayalı iş hayatı sürdürmekten büyük kıvanç duyuyoruz. Lojistik sektöründe olduğu gibi ağır vasıta ticaretinde de bazı önemli ilklere imza attığımız düşünüyoruz. Öncecikle Renault Trucks’un Türkiye’deki ilk bayisiyiz. Birazda meslektaşlarımızın ihtiyaçlarını anlamaktaki özel durumumuz dolayısıyla ülkemiz taşıyıcı kuruluşlarının ihtiyacın olan bazı konulara da ilk olarak imza attık” şeklinde konuştu.


Horoz Renault Trucks ile konseptini yeniliyor
Servisin tamamını yenilediklerini söyleyen Horoz yeni tesisle ilgili bilgi verdi. Horoz “ Burada müşterilerimizin İkinci el işlemlerini, garantili 2. el işlemlerini, uzun süreli sabit bakımlı servis bakım anlaşmalarını, geri alım anlaşmalarını ilk defa biz yapmaya başladık ve bu konuda sektörde bir öncü olduğumuz düşünüyoruz. Burada bir araya gelerek bir ilki daha gerçekleştirmiş oluyoruz. O da Renault Trucks’un yeni konsepti. Bu yeni konseptinin servis bayisi olacağız. Yeni konseptinin içinde müşteriye, sürücüye çok daha yakın olmak, kapıdan itibaren karşılayarak bütün süreçte onların yanında olmak ve her ihtiyacına tam zamanında cevap vermek var. Dolayısıyla bunu sadece tesis açılışı gibi görmemek lazım. Aslında tesisle birlikte bütün çalışma konseptimizi yeniliyoruz. Umarım bu sayede siz müşterilerimize de bundan sonra bugünkünde de daha kaliteli, daha zamanında hizmet verebileceğiz” diyerek Renault yetkililerine kendilerine gösterdi maddi ve manevi destekten ötürü de teşekkür etti. Türkiye’de yeni bayiler açmaya kararlıyız
Horoz Taşıt Servis’ın, Renault Truck için büyük önem taşıdığını söyleyen Renault Trucks başkanı Renault Trucks Emea Sales ve Global Brand Başkanı Heinz-Jürgen Loew’da sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bugün bu yeni tesisin açılışında bulunmaktan gurur duyuyorum. Müşterilere daha iyi servis hizmeti sunabilmek için böyle yatırımlar yapmamız gerekiyor. Türkiye Renault Trucks için çok büyük önem taşıyor. İstanbul ise tek başına Türkiye’deki kamyon pazarının 3/1’ini temsil ediyor. Bu yüzden böyle bir bayiye sahip olduğumuz için kendimizi şanslı addediyoruz. Türkiye’deki bayimizi bir kere daha arttırma konusunda kararlı ve istekliyiz ve bu yüzden Türkiye’deki bayiliğimizi güçlendirmek konusunda daha fazla yatırım yapmak konusunda da kararlıyız.”


Toplamda 1100 metrekare’yi oluşturan tesise eklene kısım 650 metrekarelik bir alanı kapsıyor. Yeni tesisin şu an için 30 teknisyen çalışıyor ve ileriye dönük teknisyen sayısı 40’ı bulacak. Tamamen yenilenen Horoz Taşıt’ın yeni tesisinde hem servis, hem de satış işlemi yapılacak. Bir noktadan servise aracıyla giriş yapan müşterinin sorunu hızlı bir şekilde çözülerek diğer noktadan sorunsuz olarak çıkışı sağlanacak. Oya KAYA www.tasimacilar.com 23.05.2012 / 22:22