Hüner ve HNR Lojistik "Scania" dedi

Hüner ve HNR Lojistik "Scania" dedi

2018 yılına filo teslimatları ile hızlı başlayan Scania, aynı grup içerisinde yer alan Hüner ve HNR Lojistik’in filosundaki tek marka oldu.

Scania, 2018 yılına filo teslimatlarıyla hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’nin önde gelen lojistik firmaları arasında yer alan ve aynı grup içerisinde faaliyetlerini sürdüren Hüner Uluslararası Taşımacılık ve HNR Lojistik, 145 adetlik R 450 LA 4x2 MEB çekici alımı kararını Scania’dan yana kullandı. Bu alımla birlikte grubun tüm araç filosunda sadece Scania araçlar bulunuyor.

Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleştirilen teslimat törenine Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Scania Satış Müdürü Gökhan Altun, Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı Erçal Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erçal ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Erçal ile Hüner Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner, HNR Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Arda Hüner ve HNR Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melisa Hüner katıldı.

“Scania, filomuzdaki tek markamız oldu”

Teslimat töreninde konuşma yapan Hüner Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner, “İlk Scania filomuzu 2015 yılında 120 adetle bünyemize kattık. Yüksek performans ve hizmet standartları, Scania markasına olan sadakatimizin artmasına sebep oldu. Etkin filo yönetimine çok  önem veriyoruz. Bu bağlamda, Scania Filo Yönetimi Sistemi (SESS- Scania Entegre Sürüş Sistemleri) ve uzaktan erişimli Takograf Sistemi bizim beklentilerimizle tam olarak örtüştü. Bugün teslim aldığımız 145 adet araçla filomuzda toplam 325 adet Scania bulunuyor ve Scania, filomuzda yer alan tek marka haline geliyor. Doğuş Otomotiv distribütörlüğündeki Scania markasına tüm bu süreçteki desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

hnr-lojistik-scania-teslimati-(3).jpg

“Ekspres servis başlatıyoruz”

HNR Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Arda Hüner ise Avrupa ülkelerinden Türkiye’ye ekspres servis hizmeti başlattıklarını belirterek “Avrupa’dan Türkiye’ye 36 saatte teslimat gerçekleştireceğimiz ekspres servis başlattık. Bu operasyonda hız, güvenlik ve yakıt maliyeti önem kazanıyor. Scania, tüm bu ihtiyaçlarımızı fazlasıyla karşılıyor” dedi.  

“Operasyon ağımızı genişleteceğiz”

HNR Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melisa Hüner ise Avrupa ülkeleri ve Türkiye arasında parsiyel ve komple araç taşımacılığı hizmeti verdiklerini belirterek “Bünyemizde bulunan Avrupa’nın en güçlü acenteleri ile ithalat ve ihracat yüklemelerinde hızlı ve güvenli karayolu taşımacılığı gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz uluslararası operasyonlarda lider marka olmak. Halen Hollanda, Almanya, İtalya, Belçika gibi Orta Avrupa ülkelerine karayolu nakliyesi gerçekleştiriyoruz. Bugün teslim aldığımız yeni araçlarımızı ekspres servis hizmetlerimizde ve operasyon ağımızı genişletmek amacıyla kullanacağız” dedi.

 “Markamıza duyulan güven için teşekkür ederim”

Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin ise “Hüner ve HNR Lojistik gibi marka değeri yüksek, uluslararası faaliyetlerde bulunan bir grup ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinden dolayı öncelikle başta İbrahim Hüner olmak üzere tüm Hüner Uluslararası Taşımacılık ve HNR Lojistik ailesine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin tören sırasında Hüner Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner’e, araçlarının üzerindeki kurumsal logosunda yer alan Ara Güler’in ünlü fotoğrafının da bulunduğu bir albüm hediye etti.

Scania, ihtiyaca uygun tasarlanan, yüksek ikinci el değerine sahip araçlarıyla, en zorlu şartlarda tüm ürünlerin güvenle taşınmasını sağlarken, çözüm odaklı satış sonrası hizmetleriyle de iş ortaklarının her zaman yanında olmaya devam ediyor.

 

hnr-lojistik-scania-teslimati-(4).jpg

 

hnr-lojistik-scania-teslimati-son.jpg

 

scania-teslimati-(2).jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.