ICTS Group’a 250’nin üzerinde Kässbohrer

ICTS Group’a 250’nin üzerinde Kässbohrer

Tırsan, Belçika merkezli ICTS Group’a 250’nin üzerinde Kässbohrer marka treyler teslimatı gerçekleştiriyor.

Tırsan, Avrupalı müşterilerine çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Tırsan, Avrupa’nın önde gelen kiralama şirketlerinden biri olan Belçika merkezli ICTS Group’a gerçekleştirdiği son teslimatta intermodal taşımacılığa uygun Kässbohrer marka K.SCS M Perdeli Mega treyler teslim etti. Firmanın 250’nin üzerindeki siparişinin teslimatları, eşzamanlı olarak Tırsan’ın Almanya’daki Goch ve Ulm lokasyonlarında bulunan fabrikalarından gerçekleştirilirken, son araçlarının teslimat töreni Tırsan Adapazarı Fabrikası lokasyonunda ICTS Group Başkanı Jan Coene ve Genel Başkan’ı Johan de Coster’ın katılımı ile gerçekleşti.

Teslimat töreni öncesinde, ICTS Group yetkililerine yapılan fabrika gezisinde, son teknoloji ile üretilen geniş ürün yelpazesine ait üretim hatları, Kaynak Akademisi, Prototip Test Merkezi ve Kataforez (KTL) tesisi gezilirken, ziyaretçilere üretim prosesleri ve ürünler üzerinde uygulamalı olarak detaylı bilgiler verildi. Yapılan fabrika gezisinden çok memnun kaldıklarını belirten ziyaretçiler, Tırsan’ın sahip olduğu son teknoloji üretim tesislerinden çok etkilendiklerinin altını çizerek, Tırsan ile olan iş birliklerinin ileriki dönemlerde artarak devam edeceğini vurguladılar.

ICTS Group, treyler kiralama, bakım ve saha hizmetleri kapsamında faaliyet gösteren bir firmadır. İngiltere, Hollanda, Belçika, Polonya ve Rusya’da ICTS firması, Avrupa'daki belli başlı ulaşım yollarında hizmet sunmaktadır. 1.800’ün üzerinde treylere sahip olan firmanın filosunda 250’nin üzerinde Kässbohrer marka araç bulunmaktadır.

ICTS filosundaki Kässbohrer intermodal Tenteli Perdeli treylerleri, Ro-Ro taşımacılığı için özel dizayn edilen ve olası darbelere karşı ekstra koruma sağlayan, kaynaklı kayıcı sac ve güçlendirilmiş king-pin bölgesi kullanılmaktadır. Öte yandan KTL kaplamalı şasisi ile 10 yıl paslanmazlık garantisi sunmaktadır. Firmanın filosunda ayrıca, Kässbohrer K.SCX X Perdeli Maxima treylerler ve K.SHG L  Kässbohrer Konteyner Şasi de bulunmaktadır.

 

icts_teslimat-(2).jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.