İETT çalışanları yolcularıyla aynı masada bir araya geldi

İETT çalışanları yolcularıyla aynı masada bir araya geldi

Bolluk ve bereketi beraberinde getiren Ramazan ayı iftarları son gününü yaşadığımız arife gününde de devam ediyor. İETT düzenlemiş oldu iftar yemekleriyle çalışanlarını, araç başındaki şoförlerini ve yolcularını aynı masada bir araya getiriyor.

İETT, görevi başında araç kullanan şoförler, hat ve hareket amirleri ile iftar saatinde seyahat eden yolcuları aynı iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor.

İETT, Ramazan ayı boyunca Anadolu yakasında; Kadıköy, Ümraniye (Tepeüstü-Yenidoğan), Üsküdar, Ortaçeşme, Kartal, Pendik, Sultanbeyli ve Kavacık olmak üzere 8 noktada, Avrupa yakasında; Eminönü, Yenibosna, Kocamustafapaşa, Mecidiyeköy, Beylikdüzü, Zeytinburnu, Başakşehir, Kâğıthane, Rumelihisarüstü, Yenikapı, Cebeci, Levent, Hacı Osman ve Yeşilpınar olmak üzere 14 ayrı ilçede düzenlediği iftar buluşmalarında İstanbul’un 22 ayrı noktasında 6 bin kişiye iftar verdi. Yolcuların oldukça memnun olduğu İftar buluşmalarının sonuncusu ise arife günü Kavacık Hareket Amirliğinde gerçekleştirilecek. İftara her ilçede olduğu gibi 200’ün üzerinde katılım bekleniyor.

İETT’nin hareketlerini vatandaş ihtiyaçları ve memnuniyeti doğrultusunda şekillendirmeye çalıştıklarını söyleyen İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı,“İşimiz sadece hizmeti vermek değil, hizmeti geliştirmek ve insanlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte kaliteli hizmetin devamlılığını sağlamaktır. Ramazanda düzenlediğimiz iftar buluşmalarının da bir amacı budur” şeklinde konuştu.

www.tasimacilar.com


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.