İETT Genel Müdüründen UITP Genel Sekreteri Alain Flausch’a ziyaret

İETT Genel Müdüründen UITP Genel Sekreteri Alain Flausch’a ziyaret

İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği’nin (UITP) Genel Sekreteri Alain Flausch’u ziyaret ederek UITP’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, İETT ile UITP arasındaki işbirliğini güçlendirmek ve UITP’nin İstanbul’daki faaliyetlerine destek olmak amacıyla UITP Genel Sekreteri Alain Flausch’u Brüksel’deki ofisinde ziyaret etti. Ziyarette Genel Müdür Baraçlı’ya, Genel Müdür Yardımcısı Mümin Kahveci ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Albayrak eşlik etti.


İETT ekibi daha sonra, Almanya’nın Berlin ve Hannover şehirlerinde yapılan iki ayrı fuara katılarak yeni araçları ve otobüs alanındaki son teknolojileri inceledi. İlk olarak Berlin’deki Innotrans 2012 Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Fuarı’na katılan İETT Genel Müdürü ve beraberindeki heyet, burada raylı sistem projelerini ve sistemde kullanılan araçları inceledi.


Daha sonra Hannover’e geçen heyet, burada düzenlenen IAA 2012 Ticari Araç ve Yan Sanayi Fuarında sergilenen hibrit ve elektrikli araçlarla enerji kaynakları konusundaki gelişmeleri yerinde izledi. www.tasimacilar.com 02.10.2012 Saat:14:52