İETT, ZF Türk'ten memnun

İETT, ZF Türk'ten memnun

Türkiye’nin en büyük ve en köklü toplu taşıma kuruluşu olan İETT tarafından verilen Yılın En İyi Tedarikçisi Ödülü’nün, 2015 yılındaki sahibi ZF Services Türk oldu.

İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci ve İETT yetkililerinin hazır olduğu ödül töreninde, ödülü ZF Services Türk adına Genel Müdür Selim Aydınlıoğlu aldı.

İETT’nin ilgili daire başkanlıklarının, tedarik değerlendirme formunda yer alan, kalite ve dayanıklılık, zamanında teslimat, teknik şartnameye uygunluk, servis hizmeti ve uygun fiyat kriterlerine göre yaptıkları puanlama sonucunda ZF Services Türk, 2015 yılının en iyi tedarikçisi ödülüne layık görüldü

İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci’nin elinden ödülü alan, ZF Services Türk Genel Müdürü Selim Aydınlıoğlu, “Bizleri bu değerli ödüle layık gören, başta IETT Genel Müdürü Sayın Mümin Kahveci olmak üzere, tüm İETT daire başkanlıklarına yaptıkları değerlendirmeleri için, ZF Services Türk çalışanları ve kendi adıma teşekkür ediyorum. ZF Services Türk ailesi olarak, İETT ile uzun yıllardır yürüttüğümüz iş birliğinin bu ödül ile taçlandırılması bizi çok mutlu etmiş ve onurlandırmıştır.” diye belirtti.

selim-aydinlioglu.jpg

dsc_3163.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.