İftar yemeğine Plaka tahdidi damgasını vurdu

İftar yemeğine Plaka tahdidi damgasını vurdu

İstanbul Umumi Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası (İSAROD)’un düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılım oldukça yoğunken, İSTESOB Başkanının plaka tahdidine değinmesi dikkat çekti.

İstanbul Umumi Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası(İSAROD)’un Mercedes Benz Türk ve Mercedes Bayisi Gülsoylar Otomotiv Sanayi ve Tic. A.Ş. sponsorluğunda 1453 Topkapı Sosyal Tesislerinde düzenlediği iftar yemeğine 300'ün üzerinde bir katılım sağlandı. İSAROD’un iftar yemeğine katılım yoğundu
İSAROD’un düzenlemiş olduğu iftar yemeğine TBMM Başkan vekili Meral Akşener, AKP İstanbul Millet Vekili Ahmet Baha Öğütken, Türkiye Esnaf Sanatkârlar Konfederasyon Başkan vekili ve İstanbul Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Faik Yılmaz, İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Başkan Vekilleri, Bursa Servis Araçları Odası Başkanı Sadi Yılmaz ve Yönetimi, Alibeyköy Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Rıza Yavuz ve Yönetimi, İETT Genel Müdür Yardımcısı Mümin Kahveci, İstanbul Taksiciler Odası Yönetim Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müdürleri ve Çalışanları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Müdürleri ve Öğretmenleri, İSTAB Yönetim Kurulu Üyeleri, İSAROD Üyeleri ve servisçi esnaf ve aileleri katıldı. İstanbul Umumi Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hamza Öztürk’ün teşekkür konuşmasıyla başlayan iftar yemeğinde rahatsızlığından dolayı çok fazla konuşamayan Öztürk, yeni sezonun kazasız, belasız, bol kazanç getirmesini temenni etti.


“Başka illerde Plaka Tahdidi varken, İstanbul’da niye yok”
Öztürk’ün ardından konuşan Türkiye Esnaf Sanatkârlar Konfederasyon Başkan vekili ve İstanbul Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği(İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz, Ramazan ayının herkese hayırlı olmasını diledi. Yılmaz, Milletvekillerine yönelik yaptığı konuşmasında ise “Hazır yakalamışken iki tane milletvekilimiz var. Bir tanesi meclis başkan vekilimiz, bir tanesi de AKP milletvekilimiz. Ben onların huzurunda bir şey rica edeceğim. Bu ülkede sosyal adalet var, Eşitlik var, birlik ve beraberlik var. Ama İstanbul’da bir eşitsizlik var. Sayın vekillerimiz Türkiye’nin diğer illerinde servis araçlarında plaka tahdidi var da İstanbul’da niye yok” demesiyle salonda büyük bir alkış koptu.


Öğrencileri taşıyan servis işletmecilerinin yarınının ne olacağının meçhul olduğunu sözlerine ekleyen Yılmaz “Servis aracı işletmecileri evlatlarımızı taşıyorlar ve o taşıyan insanlara bir plaka tahdidini çok görmeyin. Bu zorunlu İstanbul trafiğinde evinin rızkını çıkarmaya çalışan servisçi esnafımıza yarınının ne olacağını düşündürtmeyin. “ diyerek servisçilerin kanayan yarası plaka tahdidine de değindi. Oya Kaya www.tasimacilar.com 28.07.2012 / 14:41