Iğdır Belediyesi Yeni Alınan Araçların Açılışını Gerçekleştirdi

Iğdır Belediyesi Yeni Alınan Araçların Açılışını Gerçekleştirdi

Iğdır Belediyesi, filosuna 15 araç dahil etti. Alınan araçların açılışı Iğdır Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleştirdi.

Açılışa Belediye Eş Başkanımız Muarat Yikit’in yanı sıra HDP Iğdır Milletvekili M. Emin Adıyaman, HDP Iğdır eski Milletvekili Kıznaz Türkeli, Tuzluca Belediye Eş Başkanı Neşegül Can, Iğdır İl Genel Meclis Eş Başkanı Dilek Yanardağ, MHP, DBP Meclis Üyeleri, DBP, HDP Iğdır İl Yöneticileri'nin yanı sıra yurttaşlar katıldı.

 

‘‘Halkın Öz Gücüyle Hizmet Yapıyoruz’’

   Açılış konuşmasını yapan DBP’li Iğdır Belediye Eş Başkanı Murat Yikit, hükümetin desteğini almadan kendi öz imkânları ile hizmet verdiklerine dikkat çekerek” 5 adet toplu taşıma aracı 4 adet çöp aracı ve 5 adet çift ve tek kabinden oluşan binek aracından oluşan toplam 15 adet yeni aracımızı halkımızın hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Bu araçlarımızın toplam değeri 2 milyon 600 bin liradır. Eski para ile 2 trilyon 600 milyardır. Kendi imkânlarımızla bu hizmeti halkımızın hizmetine sunuyoruz. Değerli halkımız belediyemizin tamamen kendi imkânları ile hiç kimsenin desteğini almadan hükümetin desteğini almadan halkın özgücüyle hizmet yapması takdire şayandır. Bakınız birçok iktidar partisi belediyeler bırakın halka hizmet etmeyi kendi yandaşlarına ihale peşkeş çekmek dışına başka hiçbir çaba içerisinde değillerdir.” dedi.

 

‘'Temizlik Konusunda Halkımızın da Destek Sunması Gerekiyor’'

   Yikit, şehrin temizlik konusunda da halkın desteğine ihtiyacı olduğunu belirterek” Biz halkımıza söz verdik elimizden geldiği kadar tüm hizmetleri halkımızın hizmetine sunacağız. Bununla beraber toplu taşımada ilimizde büyük bir sıkıntı vardı. Toplu taşımada halkımızın faydalanması için elimizden geleni yapacağız. Temizlik konusunda birçok hizmet yaptık. şu konuda halkımızın bize yardımcı olmasını istiyoruz. Belediyemizin kendi imkânları ile bu kenti temiz tutması zordur. Bu yüzden halkımızın bize çok ciddi anlamda destek sunmasını talep ediyoruz.” dedi.

belediyemiz-yeni-alinan-araclarin-acilisini-gerceklestirdi_1446812580.jpg

   Açılış gerçekleştirilen konuşmanın ardından kesilen kurban ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.