İGMD'nin başkanı Serdar Keskin oldu

İGMD'nin başkanı Serdar Keskin oldu

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği’nin (İGMD); 11 Mart Cumartesi günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda” Serdar KESKİN ikinci kez İGMD’nin Başkanı seçildi.

Serdar KESKİN’in başkanlığındaki İGMD Yönetim Kurulu’nda iki yıl boyunca Gümrük Müşavirleri Bülent ŞENTÜRK,  Ersel YÜKSEK, Nizamettin AĞAR, Hasan Bülent ONARAN, Mustafa SEZEN, Osman KARATAY, Ziya AKGÜN ile Gümrük Müşavir Yardımcıları Özlem TAN, Zeynel TUTAR ve Mithat Uğur YETİŞKİN görev alacaklar.

“Ticareti Kolaylaştırma Kurulu” üyesi olan ve gümrük alanındaki başarılı çalışmalarından dolayı bu sene Dünya Gümrük Örgütü’nün Liyakat Sertifikası ile de ödüllendirilen Serdar KESKİN; seçimlerde 593 oy alırken Ortak Akıl Birliği’nin adayı Kenan GÜLER 295 oy aldı. İGMD yönetiminde olacak olan Gümrük Müşavir Yardımcıları tek listeyle seçimlere girerek 427oyla aldılar.

Dokuz yüz civarında Gümrük Müşaviri’nin oy kullandığı seçimlerin dostluk ve saygı çerçevesinden yapılmış olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Serdar KESKİN, azınlığın değil çoğunluğun Başkanı olacağını dile getirdi.

 

Serdar KESKİN Kimdir?

1953 yılı İstanbul doğumlu olan Serdar KESKİN, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nda 28 yıl çalıştıktan sonra Ocak 2002 yılında emekli olmuştur. 2003 yılından itibaren kendi kurduğu gümrük müşavirliği şirketinde gümrük müşaviri olarak meslek hayatını sürdürmektedir.

İGMD’ de üç dönem Başkan Vekilliği ve bir dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır. İTO 25 No.lu Gümrük Müşavirleri Meslek Komitesi ve İTO Meclis üyesidir. Ticareti Kolaylaştırma Kurulu üyesi de olan KESKİN, gümrük alanındaki başarılı çalışmalarından dolayı 2017’de Dünya Gümrük Örgütü’nün Liyakat Sertifikası’na layık görüldü.

Uzun yıllardır Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde solist ve korist olarak müzik çalışmalarında yer almaktadır. Gençlik yıllarında Beşiktaş Kulübünde profesyonel olarak voleybol oynayan ve 11 yıl boyunca BJK Voleybol Takımı Kaptanlığı’nı da üstlenen KESKİN, üç dönemdir de Beşiktaş Divan Başkanlık Kurulu’nda yer almaktadır. Beşiktaşlı Gümrükçüler Derneği’nde iki dönem Başkanlık yapmıştır. Türkiye Voleybol Vakfı Kurucu Üyesi olan KESKİN, Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Ayrıca iki dönem Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış olan KESKİN, evli ve bir çocuk babasıdır.


internet-serdar-keskin.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.