İkinci El İş Makinaları Showroom’u Platinum Used

İkinci El İş Makinaları Showroom’u Platinum Used

Temsa İş Makinaları yetkili servisleri tarafından yapılan ikinci el iş makinalarının satışını tek çatı altında topladı. İkinci el satışın yeni adresi olarak tanımlaman Platinum Used Showroom İstanbul Sancaktepe’de açıldı.

İkinci el alanında müşterileri için değer yaratarak, sürdürülebilir büyümeyi amaçlayan Temsa İş Makinaları, tüm iş alanlarını destekleyecek şekilde ikinci el organizasyonunu yapılandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda 2020 yılında Platinum Used markasını oluşturan Temsa İş Makinaları, Ağustos ayında ikinci el iş makinaları showroom’u Platinum Used’u İstanbul Sancaktepe’de açtı.

Platinum Used markası altında hizmet sunan Temsa İş Makinaları, ikinci el iş makinalarının tüm bakım, onarım ve kontrolleri, çalışmaya başladıkları ilk günden itibaren Temsa İş Makinaları Yetkili Servisleri tarafından yapılıyor. Uzman ekipler tarafından detaylı ekspertiz yapıldıktan sonra tüm kontrolleri başarı ile geçen makinalar ise Platinum Used sertifikası almaya hak kazanıyor. Bundan sonra müşteriler ikinci el satışın yeni adresi olarak tanımlanan Platinum Used Showroom İstanbul Sancaktepe’de sertifikalı iş makinalarını inceleme fırsatı yakalayacak.

2300 m2 alan üzerine kurulu olan Platinum Used Showroom 30 iş makinası ve 30 forklift sergileme kapasitesine sahip. Temsa İş Makinaları yetkili servisleri tarafından 101 nokta kontrolü ile detaylı ekspertiz yapılan ve tüm kontrolleri başarı ile geçen Platinum Used sertifikalı ikinci el forklift, dozer, yükleyici veya ekskavatörler Temsa İş Makinası güvencesiyle Platinum Used Showroom’da satışa sunuluyor.

Temsa İş Makinaları, Platinum Used sertifikası almaya hak kazanan makineleri için ayrıca uzatılmış garanti imkanı da sunuyor. Uzatılmış garanti; motor, şanzıman, diferansiyeller, hidrolik pompalar, yürüyüş hidromotorları, cer ve kule şanzımanı gibi ana komponentleri kapsıyor. Platinum Used makinelerinin uzatılmış garanti koşullarının geçerli olabilmesi için ise tüm periyodik bakım ve kontrollerinin Temsa İş Makinaları Yetkili Servisleri tarafından yapılması gerekiyor. Ayrıca satışı yapılan makinanın tüm bakım, onarım ve geçmiş kullanıma ait bilgileri de yine Platinum Used sertifikası ile birlikte müşterilerine iletiliyor.

Platinum Used hakkında daha detaylı bilgiye www.platinumused.com adresinden ulaşılabiliyor.

temsa-is-makineleri.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.