İkinci  Mobil 1 Expert yağlama merkezi Adapazarı’nda açıldı

İkinci Mobil 1 Expert yağlama merkezi Adapazarı’nda açıldı

Motor yağı üreticisi ExxonMobil Türkiye’deki ikinci “özellikli yağlama merkezi” Mobil 1 Expert’i Aydın Oto Merkezi ismiyle Adapazarı’nda açtı.

Yeni açılan Mobil 1 Expert hizmet noktasının ileri teknolojilerin kullanıldığı etkin, hızlı, modern, temiz, konforlu ve pratik olduğu ifade edilirken, Mobil 1 Expert’te yağ değişimiyle birlikte 10 kritik nokta kontrolünün toplam 15 dakikada yapıldığı belirtildi.


Exxon Mobil Türkiye Genel Müdürü Michel Gouzerh’in hazır bulunduğu açılışa SESOB Başkanı Hasan Alişan, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve çok sayıda davetli katıldı.


Açılış sırasında konuşan Mobil Oil Türk A.Ş. Pazarlama Müdürü Handan Karakaş, “Mobil 1 Expert ile yağlama merkezi konseptine yeni bir anlayış getirmeyi hedefledik. Hayatımızın her alanında yer almaya başlayan teknolojileri buraya taşıyarak kullanıcılara bir kolaylık sağlıyoruz. Kaliteli hizmet anlayışını standart fiyata sunan, özellikle bayanların rahatça gidebileceği, servis alanından tuvaletine kadar tertemiz, modern bir yağlama merkezi artık hayal değil” dedi. www.tasimacilar.com 24.12.2012 Saat:17:45