İlk yeni Volvo FH, yola çıkıyor

İlk yeni Volvo FH, yola çıkıyor

Volvo’nun yeni ürettiği yeni Volvo FH Fransa’da Ducournau Taşımacılık şirketine teslim edildi.

İlk Volvo FH’ın anahtarı, Paris’in hemen dışında Roissy-en-France kasabasındaki Volvo Truck Center’da teslim edildi.

Tüm dünya’da yeni Volvo FH’yi kullanacak ilk taşımacılık şirketi olmaktan dolayı gurur duyduğunu söyleyen Ducournau Taşımacılık şirketi başkanı Jean-Pierre Ducournau araçtan etkilendiğini şu sözlerle açıkladı : “Volvo FH’ı kullanacak ilk taşımacılık şirketi olmaktan hem keyif alıyoruz hem de gurur duyuyoruz. Yeni Volvo FH’ın içi de, dışı kadar etkileyici. Konforu ve direksiyon başındayken görüş açısının genişliği beni büyüledi.”


150 bin Euro’ya FH sahibi oldu

Volvo Kamyon’un eBay üzerinden yardım amaçlı düzenlediği açık arttırmada araca 150 bin Euro karşılığında sahip olduğunu söyleyerek FH çekicisini Eylül ayından beri beklediğini sözlerine ekledi. Jean-Pierre Ducournau, yeni teslim aldığı FH için; “Gerçekten çok güzel bir çekici. Tabi ki Volvo’dan da en üstün kaliteyi bu şekilde bekliyordum. Yeni Volvo FH’ın en çok yol tutuşundan etkilendim. Şüphesiz ağır ticari araçlar sektöründeki en iyi çekici. Kamyon sınıfında olmasına rağmen, bir limuzinle aynı konfora sahip” dedi.


Jean-Pierre Ducournau, Ducournau Taşımacılık olarak 1974’te satın aldığı F89’dan bugünün modern FH’ına kadar, yıllardır Volvo’nun çeşitli kamyon ve çekicileri ile çalışmalarını sürdürdüğünü ve filosunda 300’ün üzerinde Volvo olduğunu ifade etti.

“Volvo FH’yi tüm sektör sabırsızlıkla bekliyordu”

Yeni Volvo FH, ağır ticari araç sektöründe uzun yıllara dayanan sıkı çalışmaların ve emeğin sonucu olarak ortaya çıkan devrim niteliğinde bir araç olduğunu ifade eden Volvo Kamyon Fransa Başkanı Jean-Noël Thénault konuyla ilgili olarak, “Hem çok mutluyum, hem de çok duygulandım. Bu çekici, tüm sektör tarafından sabırsızlıkla bekleniyordu ve yeni FH sektörün geleceğini temsil ediyor.

Jean-Pierre Ducournau, açık arttırmada elde edilen gelirin Star for Life kurumuna teslim edileceği törene katılmak için Mart ayında, Güney Afrika’ya seyahat edecek. Star for Life, bu bağış ile gençler arasında HIV virüsünün yayılmasını durdurmayı amaçlayan eğitim programını destekleyecek. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.