İlkem Turizm 2013 yılının ilk yatırımı ile filosunu büyüttü

İlkem Turizm 2013 yılının ilk yatırımı ile filosunu büyüttü

Servis taşımacılığı sektöründe hizmet veren İlkem Turizm Mercedes-Benz Bayii Gülsoy Otomotiv’den aldığı 10 adet Mercedes Sprinter marka aracı filosuna dahil etti.

2012 yılında bünyesine 70 özmal araç katan İlkem Turizm, 2013 yılı yatırımlarına da hızlı bir başlangıç yaptı. 40 adet Mercedes marka araç alımı anlaşmasının ilk partisi olan 10 aracı teslim alan İlkem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, İlkem Turizmin 2013 yılı içerisinde özmal araç sayını 110 adete yükseleceklerini, bunun yanı sıra farklı segmentlerde araç yatırımları olacağını ifade etti.

İlkem Turizm’in 2012 yılında çok verimli bir yıl geçirdiğini ifade eden Bayraktaroğlu, “Şehir içi 800 araç ile 10 bin öğrenci, şehir dışı 8 ilde 350 araç ile ortalama 4 bin öğrencinin taşıma hizmeti başarıyla tarafımızca sağlanıyor. İlkem olarak bu noktada sorumluluğumuz fazlasıyla artıyor. Paralelinde bizlerde daha çok çalışıyor ve üretiyoruz” şeklinde konuştu.

Baharın gelmesiyle birlikte İlkem Turizm’in geleneksel aktivitelerini gerçekleştirmeye devam edeceğini belirten Bayraktaroğlu, Trafik haftası ve 5. Geleneksel Bahar Şenliği için hummalı bir hazırlık içerisinde olduklarını ifade etti.


“Hedeflerimiz mütevazi değil”

İlkem Turizm’in yaklaşık bir yıldır personel taşımacılığı alanında da hizmet vermeye başladığını hatırlatan Bayraktaroğlu, “Türkiye’nin önde gelen, bir çok prestijli firmanın taşıma hizmeti İlkem tarafından karşılanmaya başlandı. Okul taşımacılığı alanımızda ki mevcut dev araç filomuzun potansiyelini personel taşımacılığımıza da yansıtacağız. 2012 yılı Müşteri Memnuniyeti anket değerlendirmelerimizin sonucu yüzde 89. Bir yıl içerisinde çok yol kat ettik. Hedeflerimiz hiçte mütevazi değil şkelinde konuştu.

2013 hedeflerinden de bahseden Bayraktaroğlu, İlkem Turizm’in 2013 sezonunda çıtasını daha da yükselteceğini ve şehir içi 40 Lokasyon da 1.200 araç ile 14 bin, şehir dışında ise 12 ilde 500 araç ile 6 bin öğrencinin evleri ile okulları arasında ki ulaşımlarını sağlamayı planladıklarını belirtti.

“Okul taşımacılığında rakipsiziz”

Okul taşımacılığı alanında İlkem Turizm’in rakipsiz olduğunu iddia eden Bayraktaroğlu, “Okul taşımacılığı alanında böyle bir kapasiteye sahip bir firma yok, rakipsiziz. İlkem markası, taşıma modeli, İlkem kalitesi Türkiye çapında yansıtılacak. Türkiye’nin en iddialı markası olacağız. Hedeflerimiz ve bulunduğumuz konum bizi sektörde çok ayrı kılıyor” ifadelerinde bulundu.

Personel taşımacılığı alanında yer almaya başlamalarının üzerinden ise henüz kısa bir zaman geçtiğini ifade eden Bayraktaroğlu “Buna rağmen azımsanamayacak kadar büyük. Amacımız bu alanı çok daha genişletmek” dedi.

“Sorunsuz kullandığımız, kalitesine güvendiğimiz Mercedes markası ile yolumuza devam etmekteyiz” ifadesinde bulunan Bayraktaroğlu, konuşmasına şöyle devam etti; “İlkem Turizmin yenilikçi yapısı, müşteri memnuniyeti odaklı çalışması ve kaliteli hizmet anlayışı Mercedes Markası ile birleşince mükemmel bir hizmet anlayışı ortaya çıkıyor ve İlkem’i lider kılıyor.”

Bayraktaroğlu son olarak İlkem Turizm büyüyen filosuna önemli katkı sağlayan Gülsoy Otomotiv Genel Müdürü Serkan Açar’a ve tüm Mercedes çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.