İlkem Turizm, Bahar Şenliği ile çalışanlarıyla buluştu

İlkem Turizm, Bahar Şenliği ile çalışanlarıyla buluştu

Türkiye’nin en büyük firmaları arasında yer alan İlkem Turizm Geleneksel Bahar Şenliğinin bu yıl 4’üncüsünü düzenledi.

Her yıl başarı grafiğini yükselterek kocaman bir aile olan firma yılsonu yorgunluğunu atmak, çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ve bir sonraki yıla daha verimli başlamak adına İlkem Turizm çalışanlarını bir araya topladı. Tüm saha çalışanları, sürücüler, rehberler, Genel Merkez personeli ve aileleri ile beraber bin kişinin katılımıyla görkemli bir şenliğe imzasını attı.


İlkem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu’nun ev sahipliğini yaptığı Bahar Şenliğinde sponsorluğu daimi iş ortaklarından Mercedes Gülsoy Otomotiv üstlendi. Şenliğin misafirleri arasında Doğa Koleji CEO’su Uğur Gazanker, Doğa Koleji Anaokulu ve İlköğretim I. Kademe Koordinatörü Ayfer Erdem Batı, Doğa Koleji Türkiye Koordinatörü Arzu Aydın, Gülsoy Otomotiv Genel Müdürü Serkan Açar, Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Ebru Taşkın, Pazarlama ve İletişim Sorumlusu Nilüfer Türkoğlu ve Gust Ajans Gökhan Özkan yer aldılar. Organizasyonla beraber yıl içerisinde emeği geçen tüm çalışanlar, aileleri, misafirler herkes keyifli bir gün geçirdiler. “Stres atmak için Bahar Şenliklikleri’ni düzenledik”
Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, “Yoğun bir dönemi geride bıraktık. Bu vesile ile iş stresinden uzak, moral ve motivasyonu arttırarak dostlukları kalıcı kılmak adına Bahar Şenlikleri’ni düzenledik” dedi. Yapılan konuşmaların ardından yemeği sonrası Ali Bayraktoroğlu desteklerinden dolayı iş ortaklarına plaket vermesi adına sahneye davet edildi. Doğa Koleji İller Koordinatörü Arzu Aydın’a, Gülsoy Otomotiv Genel Müdürü Serkan Açar’a, Çiçek durağı Yahya Uğur ve Gust Ajans Gökhan Özkan’a ve yılın en başarılı ofisi Topkapı Kampüsünün plaketlerini taktim etti.


Yılın enleri değerlendirildi ve sonrası tam bir festival havasında oyunlar, yarışmalar, eğlenceler şeklinde sürdü. Halat Çekme, Futbol Turnuvası, Çuval yarışı gibi yarışmalar yapıldı. Yarışmada dereceye girenlere altın ve çeşitli hediyeler verildi. Şenlikte müzik hiç durmadan devam etti. Çocuklar unutulmadı ve Palyaçolar, Pamuk şekerci ve Osmanlı Macunu gibi etkinlikler ile çocuklarında harika bir gün geçirmeleri için hiçbir şey unutulmamıştı. Öğrenci ve Personel taşımacılığında ki hassasiyeti çalışanları, personeli içinde aynı titizlikle sergileyen İlkem Turizm farkını her alanda ortaya koymaya devam ediyor. Bu yıl bir önce ki yıla oranla yüzde 30 büyümeyi hedefleyen firma projeleri ile hizmet vermeye devam edeceğini vurguluyor. www.tasimacilar.com 28.03.2012/18:39