İlkem Turizm gelenek haline getirdiği bahar şenliğinin 5.sini kutladı

İlkem Turizm gelenek haline getirdiği bahar şenliğinin 5.sini kutladı

Okul ve Personel taşımacılığı alanında hizmet veren İlkem Turizm her yıl geleneksel olarak düzenlediği bahar şenliğinin 5.sini bu kez Hüseyinli Kasabası Çınaraltı Parkında gerçekleştirdi.

İlkem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu’nun ev sahipliğini yaptığı organizasyonun sponsorluğunu Mercedes Gülsoy Otomotiv ve İDOL Sigorta gerçekleştirdi. 1500 kişinin katılım gösterdiği Bahar Şenliği festival havasında kutlandı. Etkinliğe İlkem Yöneticileri, Mercedes Gülsoy Otomotiv, Groupama, İDOL Sigorta, Pınar, Türk Telekom Üst düzey yöneticileri, İlkem Yerinde Yönetim Ekipleri, Sürücü, rehber ve aileleri katılım gösterdi. Her yıl düzenlenen Bahar şenliği ile yoğun geçen bir dönemin iş stresi geride bırakıldı. Dostlukların pekiştiği, tüm çalışanların gönüllerince eğlendiği, emeklerine karşılık ödüllendirildiği muhteşem bir güne imza atıldı.

İlkem ailesi 5. Bahar şenliğinde bir araya geldi


İlkem 5. Bahar Şenliği Saat 09:00 da startını verdi. Açılış Konuşması Okullar koordinatörü Kenan Yılmaz tarafından yapıldı. Yılmaz’ın ardından konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, Sektör oldukça riskli, zor ve fazlasıyla emek isteyen bir iş alanı. Bu alanda ki başarımızı, yorgunluğumuzu, mutluluğumuzu ve gururumuzu da işimizde olduğu gibi beraber paylaşıyoruz, diye ekledi.


Şenlikte yarışmalar düzenlendi, ödüller verildi


Mangallar yakıldı. Öğle yemeği sonrasında 2012 – 2013 yılının şirkette ki enlerine yöneticiler tarafından plaketleri takdim edildi. Yöresel misafir sanatçının da eşlik ettiği şenlikte müzikle beraber eğlence zirveye tırmandı. Yarışmalar yapıldı. Ödüller arasında Mercedes-Benz Türk’ten araç bakımı, İDOL sigortadan araç sigortaları hediye edildi. Yanı sıra çeşitli yarışmalarda yarışmacılar altın ve ev eşyası gibi ödüller kazandı. Şenlik alanında Mercedes Gülsoy Otomotiv ve İdol sigorta tanıtımlarını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayaktaroğlu çözüm ortaklarına plaketlerini bizzat kendisi takdim etti. Mercedes Gülsoy Otomotiv Genel Müdürü Serkan Açar ve İDOL Sigorta Genel Müdürü İrfan Yılmaz’ a desteklerinden dolayı ayrıca teşekkürlerini iletti.

www.tasimacilar.com  


 


 


 


 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.