İlkem Turizm özmal yatırımları ile büyümeye devam ediyor

İlkem Turizm özmal yatırımları ile büyümeye devam ediyor

İlkem Turizm, Mercedes-Benz Bayii Gülsoy Otomotiv’den aldığı 10 adet Sprinter ile özmal araç filosunu genişletti.

Öğrenci Taşımacılığı alanında faaliyet gösteren İlkem Turizm, özmal araç filosunu hedefleri doğrultusunda büyütmeye devam ediyor. 2012 yılında yüzde 30 büyüme hedefiyle yoluna devam eden İlkem Turizm, Mercedes Benz Bayii Gülsoy Otomotiv ile üçüncü teslimatını gerçekleştirdi. 2012 yılında 90 araçlık bir yatırım yapmayı planyalan İlkem Turizm teslim aldığı 10 adet Sprinter ile hedeflerini bir nebze de olsa gerçekleştirmiş oldu. Gülsoy Otomotiv Tuzla Tesislerinde gerçekleştirilen törene; Gülsoy Otomotiv’den Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Gülsoy, Genel Müdür Serkan Açar, HTA Satış Müdürü Ebru Taşkın, HTA Satış Müdürü Murat Yerli, Pazarlama İletişim Sorumlusu Nilüfer Türkoğlu ve Mercedes Benz Türk HTA Filo Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş yer alırken İlkem Turizm’den ise Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, Genel Müdür Ahmet Hamamcı, Şehir İçi Okullar Koordinatörü Kenan Yılmaz, Lojistik Müdürü Atakan Oskay ve Halkla İlişkiler Müdürü Oya Terzi katıldı. “Müşteri memnuniyeti bizi Mercedes’e getirdi”
Mercedes-Benz marka araçları tercih etmelerindeki en büyük etkenin müşteri memnuiyeti olduğunu diye getiren İlkem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, “Bu zamana kadar sorunsuz kullandığımız kalitesine güvendiğimiz Mercedes Markası ile yolumuza devam edeceğiz. 2012 yılı içerisinde özmal ve tedarikçilerimiz olarak 90 adet Mercedes alımı yapacağımızı söylemiştik. Bugünkü teslim törenimiz ile yılın ilk yarısında hedefimiz olan 90 aracın yarısına ulaşmış durumdayız. İlkem Turizm’in güven, kalite prensibi ile işleyişi Mercedes gibi bir marka ile bütünleşince konforlu ve müşteri memnuniyeti yüksek taşımacılık kaçınılmaz oluyor. Önce insan felsefesi, güven ve Kaliteli hizmet anlayışı İlkem Turizm’i lider firma kılıyor. İlkem Turizm büyüyen filosuna önemli ölçüde katkı sağlayan Gülsoy Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Gülsoy’a, Genel Müdürü Serkan Açar’a, değerli tüm çalışma arkadaşlarımıza desteklerinde dolayı teşekkür ederiz” dedi. “İlkem Turizm 2013’de VIP taşımacılığa başlıyor”
2011 – 2012 eğitim sezonu İlkem Turizm adına oldukça yoğun ve başarılar ile dolu bir dönem olduğunu belirten Bayraktaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir sonra ki yıl için VIP taşımacılık hizmetimizin temelleri atıldı, çalışmalar tamamlandı Ağustos ayı içerisinde VIP araçlarımızın alımına başlayacağız. Kurumsal çalışma planlarımızca Tanıtım Filmimizi çektik. Her zaman ilkleri gerçekleştiren İlkem Turizm öğrencilerin trafik konusunda bilgilendirilmesi ve eğlenerek öğrenmesini sağlaması için öğrencilerimizle Trafik Parkı ziyaretlerini gerçekleştirdik. Sürücü ve rehberlerimiz Müşteri ile iletişim, Stres Yönetimi, İlk Yardım ve Güvenli sürüş – Trafik Mevzuatı eğitimlerine katıldılar. Genel Merkez çalışanlarımız Halkla İlişkiler ve Yönetim Becerileri eğitimlerine katıldı. Sürücü ve Rehberlerimiz için Özlük kartı oluşturuldu. Yeni sezonda dijital ortamda ve araçlarda velilerimiz sürücü ve rehberlerinin tüm özgeçmiş bilgilerine vakıf olacaklar. 3 Adet İlkem Turizm bilgilendirici bültenimiz yayımlandı. 2011 – 2012 ilkini düzenlediğimiz ve geleneksel hale getireceğimiz İlkem’le Renkli Yolculuklar resim yarışmasını düzenledik. Vizyon Toplantılarımız, Yönetim Kurulu toplantılarımız dolu dolu bir yıl geçirdik. Aynı şekilde 2012 – 2013 sezonu çalışmalarımızda durmaksızın devam etmekte” diyerek sözlerini tamamladı. www.tasimacilar.com 01.06.2012/10:53