İmza Lojistiğe Mercedes Benz Türk’ten 300 adet çekici teslimatı

İmza Lojistiğe Mercedes Benz Türk’ten 300 adet çekici teslimatı

Mercedes-Benz Türk, İmza Lojistik’e gerçekleştirdiği 300 adetlik teslimatıyla, yılın bu son ayında en büyük filo satışını gerçekleştirdi.

Gerçekleştirdiği araç yatırım ile hem sektördeki gücünü hem de yurtdışı pazarlardaki iş hacmini arttırmayı hedefleyen İmza Lojistik, Mercedes Benz Türk’ün de yılın bu son ayında yaptığı en büyük çekici satışına da imza attı. İmza Lojistik 30 milyon Euro’ya mal olan anlaşma ile 230 adet Actros 1844 LS ve 70 adedi Axor 1840 LS olmak üzere 300 adet çekiciyi filosuna ekledi.

İstanbul Çırağan Sarayında düzenlenen teslimat töreninde İmza Lojistik’ten firma ortakları Ömer Esen, İrfan Nursel, Zeki Nursel, Muhammet Okyay, Avni Sert katılırken, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Truckstore Kamyon Satış Müdürü Tolga Bilgisu, Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş. Pazarlama ve Satış Direktörü Tayfun Öneş, Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş. Kamyon ve Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Kıvanç Sanrı, Mercedes-Benz Türk Bayii Hasmer Otomotiv Yatırım ve Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Bağcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Sağlam, Yönetim Kurulu Üyesi Rayhan Haykır, Bayi Genel Müdürü Orhan Karabudak ve Bayi Kamyon Satış Müdürü Gökhan Gürel yer aldı.


İmza Lojistik’in Karadeniz Ereğli bölgesinden çıkan araçları Türkiye'nin her bölgesine nakliye hizmeti verirken, yılık 2 milyon 700 bin ton yük taşıyan firma ağırlıklı olarak rulo saç nakliyesinde faaliyet gösteriyor. 750 çalışanıyla nakliye hizmeti veren imza lojistik’in Orta Asya ülkelerine ise ağırlıklı olarak kendi üretimleri olan ahşap ürünlerini taşıyor.

Türkiye’nin ekonomisine de katkı sağlandı

Satışı gerçekleştirilen 300 aracı temsilen bir Mercedes-Benz Actros 1844 LS’ in sergilendiği teslimat töreninde konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin de katkısıyla yapılan bu yeni satış anlaşmasının hem İmza Lojistik, hem Mercedes-Benz Türk için önem taşıdığını, bu işbirliğinin Türkiye ekonomisine de önemli bir katkıda bulunduğunu dile getirdi.

Mercedes-Benz Türk’ün tek seferde gerçekleştirdiği otomotiv tarihinin en yüksek satışı olan bu 300 adetlik dev filo teslimatından ötürü gurur duyduklarını ve İmza Lojistik’in Mercedes-Benz’i tercih etmelerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Sülün, yeni araçların İmza Lojistik’e bol kazançlar getirmesini temenni etti.


Mercedes markasına olan güven filoyu zenginleştirdi
 

İmza Lojistik olarak sektördeki faaliyetlerini sürdürürken Mercedes-Benz’in çekicileri sayesinde lojistik alanında daha da güçleneceklerine inandığını, hem Mercedes-Benz kamyonlara hem de Mercedes-Benz Türk’e olan güvenlerinin bu satış anlaşmasında etkili olduğunu söyleyen İmza Lojistik şirket ortaklarından Ömer Esen ise konuşmasında, aynı zamanda Mercedes-Benz araçların kalitesinin, düşük işletme maliyetleri ve yakıt sarfiyatının yanısıra yüksek 2. el değerinin de araç tercihlerinde etkili olduğunu belirterek Mercedes-Benz ailesine müşteri odaklı yaklaşımları için teşekkürlerini iletti.

www.tasimacilar.com


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.